Böbrekteki sorun ayak bileğinden belli oluyor! Belirtilere dikkat, ‘Ne ilgisi var’ demeyin

19 Eylül 2024 Admin 0

Böbrekler, çeşitli günlük alışkanlıklardan zarar görmeye yatkın karmaşık organlardır. Ancak bu karmaşık organ herhangi bir sorun olduğunda vücuda sinyal gönderme eğilimindedir. Böbreklerin gönderdiği mesajları doğru bir şekilde okumak da olası hastalıkların önüne geçebilmeyi sağlar. Peki böbreklerde bir sorun olduğunu hangi işaretlerden anlarız?

Asya’dan Avrupa’ya yürüyerek geçen Jaan Roose: İstanbul’un benim için özel yeri var

19 Eylül 2024 Admin 0

İstanbul geçtiğimiz günlerde tarihi bir olayın başkahramanı oldu. Kariyeri boyunca üç kez slackline (ip üzerinde yürüme) dünya şampiyonluğuna ulaşan Estonyalı sporcu Jaan Roose, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün Asya ayağından Avrupa’ya kadar olan 1076 metrelik mesafeyi 170 metre yükseklikteki ip üzerinde yürüdü. Anadolu Yakası’ndan Avrupa Yakası’na yürüyen Red Bull sporcusu, “ip üstünde kıtalar arasında geçiş yapan ilk kişi” olarak tarihe geçti.

Altın ve döviz fiyatlarında gerileme! 17 Eylül’de piyasalar

18 Eylül 2024 Admin 0

Ons altın ve yurt içinde gram altın dünkü rekor seviyelerine yakın alcak dünkü kapanışların altında işlem görüyor. Altının ons fiyatı 2 bin 579 dolar, gram altın ise 2 bin 819 lirada. Dolar ise dünkü seviyesinin yüzde 0,07 altına gerileyerek 33,9954 lira oldu.