SON DAKİKA | Galatasaray’da Okan Buruk’tan Wilfried Zaha ve Kerem Aktürkoğlu cevabı!

Süper Lig’in 1’inci haftasında Hatayspor ile karşı karşıya gelecek Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk soruları cevapladı.

Okan Buruk’tan flaş açıklamalar

18:3707 Ağustos 2024

“BAZEN MUTSUZ OLMAK DA GEREKİR”

Okan Buruk şu şekilde devam eti: “Bazı oyuncu çıktıktan sonra mutlu olur, bazısı mutsuz olur. Bazen mutsuz olmak da gerekir. Oyuncuların sevgisi ve saygısı hiç değişmez. Bunun farklı yansıtılmasını doğru bulmuyorum.”

18:3707 Ağustos 2024

“BU TÜR ŞEYLER OLACAK”

Futbolcuların da insan olduğunu belirten Okan Buruk, “Bu dünyanın her yerinde olur. Oyuncular da insan. Soyunma odasında oyuncularımız onları neden çıkarttığımızı hep anlatırız. Bu tür şeyler olacak” dedi.

18:3707 Ağustos 2024

“SAYGISINA VE SEVGİSİNE İNANIYORUZ”

Kerem Aktürkoğlu hakkında çıkan iddialara yanıt veren Okan Buruk, “Soyunma odasında olanlarla ilgili birçok iddia ortaya atılabilir. Oyuncularımızın saygısına ve sevgisine inanıyoruz. Oyuncularımızın ufak tefek tepkileri olabilir. Bazen oyuncu kendisine kızıp bile tepki verebilir. Bazen 88’de oyuncu çıkarırsın, oyuncu tepki gösterir” ifadelerini kullandı.

18:3507 Ağustos 2024

“KONU KAPANDI”

Zaha ile görüştüğünü vurgulayan Okan Buruk, “Maçtan sonra açıklamamda söyledim bunu. Zaha’ya da söyledim. Zaha da ‘Haklısınız, siz kusura bakmayın yanlış aktardım’ dedi. Böylece konu kapandı” açıklamasını yaptı.

18:3507 Ağustos 2024

“ARKADAŞI ‘HOCA SENİ ELEŞTİRDİ’ DEMİŞ”

Wilfried Zaha ile ilgili gelen soruya Okan Buruk, “Maçtan sonra bir takım arkadaşı Zaha’ya ‘Hoca, seni eleştirdi’ demiş. Ben de maçtan sonraki gün Zaha ile görüşme yaptım. Anlattıklarımı unutmuş olabilir” cevabını verdi.

18:3507 Ağustos 2024

“HEP ALGILARLA İLERLİYOR”

Okan Buruk şu şekilde devam etti: “Bizim ülkemizde nedense işler hep algılarla ilerliyor!”

18:3507 Ağustos 2024

“REKORLARLA DOLU BİR YIL BİZİ BEKLİYOR”

Taraftarlara seslenen Okan Buruk, “Tekrar hatırlatayım biz son iki senenin şampiyonuyuz. Zaferlerle, rekorlarla dolu bir yıl yine bizi bekliyor” diye konuştu.

18:3507 Ağustos 2024

“ŞU ANDA OYUNCULAR BİZİMLE”

Transfer döneminin adından oyuncuların performansının artığını belirten Okan Buruk, “Transfer dönemi bittikten sonra takım performansı artıyor. Teklifler elbet gelir, bizden de teklif gidiyor. Şu anda oyuncular bizimle ve cuma günkü maça onlarla birlikte hazırlanacağız” açıklamasını yaptı.

18:3407 Ağustos 2024

“BİRÇOK TEKLİF GELİYOR”

Kerem Aktürkoğlu ve Derrick Köhn hakkında çıkan haberlerin hatırlatılmasının ardından Okan Buruk, “Transfer döneminde birçok teklif geliyor. Bizim de başka takımlara yaptığımız teklifler var. Bu dönem bitene kadar bunları yaşayacağız. Kerem de Köhn de bizle birlikte devam edecek. Bir gelişme olursa elbette kulüp açıklama yapacaktır. Ben teknik direktör olarak artık maçlara odaklanmak istiyorum” dedi.

Canlı Anlatım Özeti

  • “BAZEN MUTSUZ OLMAK DA GEREKİR”
  • “BU TÜR ŞEYLER OLACAK”
  • “SAYGISINA VE SEVGİSİNE İNANIYORUZ”
  • “KONU KAPANDI”
  • “ARKADAŞI ‘HOCA SENİ ELEŞTİRDİ’ DEMİŞ”
  • “HEP ALGILARLA İLERLİYOR”
  • “REKORLARLA DOLU BİR YIL BİZİ BEKLİYOR”
  • “ŞU ANDA OYUNCULAR BİZİMLE”
  • “BİRÇOK TEKLİF GELİYOR”

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*