Okan Buruk üstünü çizmişti! Galatasaray’ın yıldızına sürpriz talip

Süper Lig’de aldığı üst üste galibiyetler ile yoluna doludizgin devam eden Galatasaray’da sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Transfer çalışmalarına devam eden sarı-kırmızılı ekipte Teknik Direktör Okan Buruk’un üstünü çizdiği yıldız futbolcuya sürpriz bir talip çıktı.

İLK TAKVİYE KAAN AYHAN

Okan Buruk yönetiminde Spor Toto Süper Lig’de üst üste 10’uncu zaferine ulaşan Galatasaray’da kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Tecrübeli çalıştırıcının raporu doğrultusunda ilk hamle stoper tandemine yapıldı. Sarı-kırmızılı ekip Milli futbolcu Kaan Ayhan’ı kadrosuna kattı.

AYRILIK KAPIDA

Galatasaray’da gönderilmesi beklenen oyuncular arasında Patrick van Aanholt ile Haris Seferovic de bulunuyor. Sol bek pozisyonunda problem yaşayan Sarı-Kırmızılılar, van Aanholt’un performansını yetersiz bulmasıyla Kazımcan Karataş ve Emre Taşdemir’e yönelmişti. İki genç oyuncunun da sakatlığı bulunması ile tekrar Hollandalı’ya dönen Okan Buruk yönetimi, tecrübeli futbolcunun performansında ilerleme göremedi.

KASIMPAŞA DA DEVREDE

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, Van Aanholt’u ve Seferovic’i radarına almıştı. Galatasaray’dan Seferovic ve Van Aanholt ile ilgilendiklerini açıklayan Selçuk İnan, “Bir çok oyuncuya ilgilimiz var. Van Aanholt ve Seferovic de bunlardan ikisi. Şu anda kesinleşmiş bir şey yok. Olduğu zaman zaten öğrenirsiniz.” ifadelerini kullandı.

BURUK AÇIKLAMIŞTI

Teknik Direktör Okan Buruk, Giresunspor karşılaşması sonrası Patrick van Aanholt’un geleceğiyle ilgili flaş açıklamalarda bulunmuştu. Buruk, “Oynatamadığımız oyuncular var. Seferovic ve Aanholt için uygun bir kulüp olursa, onlara yardımcı olmak istiyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

SÜRPRİZ TALİP

Hollanda basınında yer alan haberlere göre Cody Gakpo ve Noni Madueke’nin ayrılığı sonrası transfer çalışmalarını sürdüren PSV Eindhoven, sol bek Philipp Max’ın ayrılması durumunda Galatasaray’dan Patrick Van Aanholt’u düşünüyor.

2 YIL ÖNCE DE GÜNDEME GELDİ

Haberin detaylarında Van Aanholt’un Galatasaray’da forma şansı bulmakta zorlandığı belirtilirken 2 yıl önce de PSV’nin Hollandalı futbolcuyla ilgilendiğini aktardı.

BU SEZON PERFORMANSI

Sarı-kırmızılı takım ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden 32 yaşındaki Hollandalı sol bek oyuncu, bu sezon forma giydiği 14 maçta 2 asist kaydetti.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*