Beşiktaş – Konyaspor maçı Tek Maç, Süper Oran ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da

Son 7 maçında firesi olmayan (2’si hükmen) Beşiktaş, Fenerbahçe’nin derbi maçta Galatasaray’a kaybetmesiyle sezonu 2. sırada bitirme fırsatı elde etti. Hesap basit: Konyaspor’u yen, 2.’lik koltuğuna otur! Siyah-beyazlı ekipte tam 9 isim sezon son maçında forma giyemeyecek. Rachid Ghezzal, Nathan Redmond, Alexandru Maxim, Dele Alli, Onur Bulut, Tayyip Talha Sanuç, Romain Saiss ve Ersin Destanoğlu sakat; Arthur Masuaku (sarı kart) cezalı. Stoperde “Necip Uysal & Omar Colley” ortaklığı göreceğiz. Sol bekte Umut Meraş olacak. Sol kanatta Cenk Tosun, merkezde Vincent Aboubakar değişmeyecek. Orta alanda “Amir Hadziahmetovic, Gedson Fernandes & Salih Uçan” üçlüsü bozulmayacak. Sağ kanatta Tayfur Bingöl formaya yakın.

Son 4 maçında tek galibiyeti olan ve ligde hiçbir iddiası kalmayan Konyaspor’da ise 4 oyuncu deplasman kafilesinde yer almadı. Endri Çekici, Muhammet Demir ve Uche Ikpeazu sezonu kapatmışlardı; Francisco Calvo (sarı kart) cezalı. TD Aleksandar Stanojevic, Calvo’nun yerine stoperde, Adil Demirbağ’ın yanında Uğurcan Yazğılı’ya forma verecek. Sol bekte Guilherme, sağ bekte Ahmet Oğuz aynen devam edecek. Orta alanda Soner Dikmen, kanatta Marlos Moreno, forvette Mame Diouf olacak. Marlos Moreno ve Mame Diouf’u Mahir Emreli ya da Robert Muric tamamlayacak.

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

– Beşiktaş’ın iç sahada oynadığı son 4 maç “karşılıklı goller” ile “2.5 ÜST” oldu. (4 maç – 15 gol)

– Bu sezon Süper Lig’de en fazla berabere kalan takım Konyaspor! (35 maç – 14 beraberlik)

MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç ve Süper Oran seçenekleriyle iddaa bülteninde yer alan bu karşılaşmayı kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih “Beşiktaş kazanır” oldu! %60’lık kesim kazanması hâlinde sezonu 2. sırada bitirecek olan siyah-beyazlı ekipten galibiyet bekliyor… %8’lik kesim ise “3.5 ÜST” tercihini kuponlarına eklemiş ve karşılaşmada en az 4 gol çıkacağını düşünüyor.

MİSLİ.COM YORUMCUSU EFE UYSAL’IN TAHMİNİ

Beşiktaş lig ikinciliğini bu kadar inançla kovalamış ve kazandığı takdirde bunu elde edecekken bir hata yapmasını beklemiyorum. Aksine şov yapıp kazanacağını düşünüyorum. Sezonun son maçı. Atiba, Cenk ve birçok futbolcunun veda maçı. Konyaspor’un da renk katma ihtimali yüksek. Son haftalarda takımın motivasyonu yükseldi. Son vitrin maçı. Fileler karşılıklı dolacaktır. 3.5 Üstü hafta içi programının en cazip seçimlerinden biridir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*