Uğurcan Çakır: Futbol hata, konsantrasyon kaybı kaldırmıyor!

Süper Lig’in 1’inci haftasında Sivasspor deplasmanından 0-0’lık beraberlikle ayrılan Trabzonspor’da Uğurcan Çakır, Stefano Denswil ve Cihan Çanak açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren Uğurcan Çakır, “Kazanmak istiyorduk. Ligin ilk maçları gerçekten zor oluyor. İyi bir zeminde oynamadık, zeminler tam oturmamış oluyor. Bölüm bölüm iyi oynadık. Bölüm bölüm Sivasspor’un atakları vardı. Oyun yapılarını biliyorduk, Manaj ile 5-4-1 oynayıp uzun oynuyorlardı. İlk 30-35 dakika istediğimiz gibi gitti” dedi.

1 puan için üzgün olduklarını belirten Uğurcan Çakır, “Biraz bireysel biraz nasıl diyeyim hatalardan pozisyonlar verdik, bireysel özelliklerle pozisyona girdik. Her anı doğru oynamamız lazım. Futbol hata, konsantrasyon kaybı kaldırmıyor. Trabzonspor camiasına yakışan bir oyun sergilemeliyiz. 1 puana üzgünüz. Kafamızı kaldırıp Avrupa’daki rövanş maçına bakmalıyız” diye konuştu.

STEFANO DENSWIL: BURADA OYNAMAK KOLAY DEĞİL

Sivasspor’a karşı deplasmanda oynamanın kolay olmadığını vurgulayan Stefano Denswil, “Sezonun ilk maçına galibiyetle başlamak isterdik. Ana hedefimiz buydu ama tabii ki bir yandan da Sivasspor’a karşı burada oynamak kolay değil. Kontratak futbolu oynadılar. Geride beklediler. Başarılı oldukları anlar vardı. Bizim de golü bulacak pozisyonlarımız vardı. Bazen az fırsat da olsa atarsanız farklı oluyor. Perşembe günü bir maçımız daha var. O maça hazırlanacağız” ifadelerini kullandı.

CİHAN ÇANAK: SİVAS’TA OYNAMAK ZOR

Trabzonspor’un yeni transferi Cihan Çanak ise, “Sivas’ta oynamak zor. Maça iyi başladık, final paslarını yapamadık. Benim için de biraz zordu” açıklamasını yaptı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*