VakıfBank’ta ‘Hürrem Sultan’ idmanlara başladı!

VakıfBank Spor Kulübü, yeni sezonun ilk antrenmanını VakıfBank Spor Sarayı’nda gerçekleştirdi.

Milli takımlarda bulunmayan sporcu ve antrenörlerimizin katıldığı çalışmada Bahar Akbay, Aylin Acar, Ali Frantti, Ayça Aykaç Altınbaş’ın yanı sıra yeni transferlerimiz Sıla Çalışkan, Maria Markova, Kiera Van Ryk, Deniz Uyanık da yer aldı. Sarı-siyahlılar, top antrenmanının yanı sıra fitness çalışması da gerçekleştirdi.

PARİS’TE MÜCADELE EDEN SPORCU VE ANTRENÖRLER 28 AĞUSTOS’TA GELECEK
Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda yer alan sporcu ve antrenörlerimiz 28 Ağustos’ta takıma dahil olacak. Yeni transferlerden Kendall Kipp ise ABD Milli Takımı kampının ardından 5 Eylül’de takıma katılacak. Sezon öncesi hazırlık çalışmaları kapsamında eylül ayında Türkiye ve İtalya’da iki ayrı özel turnuvaya katılarak hazırlık maçları gerçekleştirilecek. 

SCHÜRMANN: “YİNE BÜYÜK HEDEFLERLE YOLA ÇIKIYORUZ”
VakıfBank Genel Menajeri Banu Can Schürmann, yeni sezon öncesinde yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı: “Yeni kadro yapılanmamızla birlikte her zaman olduğu gibi bu sezon da büyük hedeflerle yola çıkıyoruz. Kadromuzda bulunan değerli oyuncularımızın yanına yine kaliteli oyuncular dahil ederek yeni bir takım kurduk.

Başarılarla dolu geçmişimizden aldığımız güçle yeni sezonda Türkiye’de ve Şampiyonlar Ligi’nde yeni zaferlere imza atmayı hedefliyoruz. Önceki sezonlardan farklı olarak sezon öncesinde önemli bir hazırlık süremiz bulunuyor. Bunu da bir avantaj olarak görüyoruz. Takımımıza katılan yeni oyuncuların uyum süreçlerini en kısa sürede tamamlayacaklarına ve VakıfBank ruhuna katkıda bulunacaklarına inanıyorum.

İyi bir sezon geçirmek için hazırlıklarımıza başladık. Sakatlıkları bulunan oyuncularımızın da durumu kısa sürede netleşecek. Milli takımlardaki oyuncularımızın da dahil olmasıyla birlikte verimli bir hazırlık süreci geçirmek istiyoruz. Yeni sezon için şimdiden çok heyecanlıyız.”

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*