Abdullah Avcı: Ayrılışların böylesi güzel

Trabzonspor’da olağanüstü genel kurul sürecinde teknik direktörlükten istifa eden Abdullah Avcı, kentte veda ziyaretlerinde bulundu.

Şampiyonluk süreciyle ilgili duygularını paylaşan tecrübeli çalıştırıcı, “Hep beraber yaşadık. Burada şampiyonlukta da geçen süreçte de kırılan rekorlarda da herkesin; taraftar, yönetim, personel bir parçası. Yüksek enerjili şehre geldim. Bu yüksek enerjiyi bana ve takıma iyi yansıttılar. Bunun karşılığını uzun süredir beklenen şampiyonlukla aldık” diye konuştu.

Abdullah Avcı şöyle devam etti: “Trabzon ve Trabzonspor’a gelirken böyle bir hikaye yazacaksın, senaryo yazacaksın deseler buna kimse hemen olacak demezdi. İyi niyetli, samimi oluyorsan, hayat sana bunun fırsatlarını veriyor. Varlığımı tekrar hissettiğim, güzel duyguların karşılıklı yaşandığı büyük camiada bunları yaşadığım için mutluyum. Belki de Trabzon’da ilk defa böyle bir ayrılık oluyor. Ayrılışların da böyle olması harika bir örnek. Onun için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Kulübün müzesinde yer alma hayalini gerçekleştiğini de dile getiren Avcı, “Duyguları yoğun yaşıyoruz. Ya dipte ya da tepede yaşıyoruz. Bunu biraz dengelemeye çalıştım aslında. Zaman zaman dengeledik diye düşünüyorum. Bu kulüp büyük, enerjisi yüksek şehir. Çok büyük potansiyeli var. Müzede o kasketle kalmak ve bunu kaybetmemekti bütün derdim. Onun için şükürler olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

Takım Orhan Ak’a emanet

Trabzonspor’a Abdullah Avcı’nın yardımcısı olarak katılan yardımcı antrenör Orhan Ak, kongreye kadar olan geçiş sürecinde takımı idare edecek. Abdullah Avcı’nın ayrılığı sonrasında önceki gün ilk idmanlarını yapan futbolcuların kulübün içinde bulunduğu çalkantılı süreç nedeniyle moralsiz olduğu gözlendi. Bordo-mavililer hafta sonu sahasında oynayacağı Adana Demirspor maçına Orhan Ak yönetiminde çıkacak.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*