Ali Koç ve Jorge Jesus görüştü! Fenerbahçe ters köşe peşinde

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, Kadıköy’deki derbi mağlubiyeti ile büyük bir yara aldı. Beşiktaş maçı sonrası Teknik Direktör Jorge Jesus ile yollar ayrılacak yönünde haberler çıkarken, Başkan Ali Koç’un sürpriz bir hamle yaptığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Jorge Jesus arasındaki görüşmenin ayrıntıları netlik kazandı. İşte sarı-lacivertlilerin ters köşe hamlesinin perde arkası…

BEŞİKTAŞ MAĞLUBİYETİ BARDAĞI TAŞIRDI!

Süper Lig’in 27. haftasında Beşiktaş’ı konuk eden Fenerbahçe rakibine 10 kişi kaldığı maçta 4-2 mağlup oldu. Bu sezon derbi kazanamayan Jesus eleştirilerin odağındaki isim olurken karşılaşmada cezalı olması da taraftarın eleştirdiği bir başka konu oldu.

Fenerbahçe’de tribünler, yönetimi ve takımlarını protesto etti. Dev maçta sarı-lacivertliler, Beşiktaş derbisinde 3-1 geriye düşünce yönetime tepki gösterdi. Tribünler, uzun süre “Yönetim istifa” tezahüratlarında bulundu. Tribünler ayrıca 90+5. dakikada İrfan Can Kahveci’nin attığı golden sonra takımlarını yuhaladı.

ALİ KOÇ, SAMANDIRA’YA GİTTİ

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki, idman öncesinde teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi. Takıma ve teknik ekibe desteklerini ileten başkan Ali Koç, antrenmanın da bir bölümünü takip etti.

JESUS’TAN PROTESTOLARA TEPKİ

Fenerbahçe’nin Brezilyalı orta sahası Willian Arao, Kayserispor ile Kadıköy’de oynanan Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında protesto edildi. 67. dakikada İsmail Yüksek’in yerine oyuna giren tecrübeli oyuncu, sahaya adımını atar atmaz ıslıklandı. Kadıköy sakinleri, top Arao’ya her geldiğinde oyuncuyu protesto etti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ise bu protestolara kızarak elini iki yana açtı ve taraftarlara defalarca tepki gösterdi.

YENİ SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI

Fenerbahçe, geleceği tartışma konusu olan, başta Brezilya Milli Takımı olmak üzere birçok takımdan teklifler alan Jorge Jesus ile sözleşme uzatmak için görüşmelere başladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Portekizli teknik adam Jorge Jesus ile bir araya geldi. Deneyimli hoca ile 2 yıllık sözleşme üzerinde görüşme yapıldı.

HER FIRSATTA MAYIS AYINI İŞARET ETTİ

Sezon başı 1 yıllık sözleşmeye imza atan Jesus, Mayıs ayında sona erecek olan kontratının uzatılması konusunda tam karar verememiş ve her fırsatta “Mayıs ayına kadar buradayım” demişti. Portekizli, geleceği ile ilgili net bir açıklamada bulunmadı.

Başkan Ali Koç, Jesus ile bir görüşme yaparak 2 sene daha sözleşmesini uzatmak istediklerini resmen hocaya iletti. Bu teklife olumlu yaklaşan Jesus, “Beni en çok üzen konu taraftarlarımızın takım futbolcularımıza gösterdikleri tepkilerdir. Benfica Kulübü’nü sırf bu yüzden bıraktım” dedi.

Jorge Jesus, “Belli bir kesim taraftarlarımız tepkiler göstererek takımımıza zarar vermeye başlamıştır. Bu konunun acilen çözülmesi gerekir. Aksi durumda burada durmam mümkün olamaz” şeklinde açıklama yaptı.

JESUS’A DEV BÜTÇE

Taraflar önümüzdeki günlerde bir araya gelecekler. Başkan Ali Koç, yeni sezon yapılanması için Jesus’a dev bir bütçe ve takıma istediği isimlerin alınma garantisini de verdi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*