Anadolu Efes’in teklifini kabul etmedi! Real Madrid ile anlaşma sağladı

Ergin Ataman ile yollarını ayırmaya hazırlanan Anadolu Efes’te gelecek sezon adına takıma dahil edilmesi planlanan Facundo Campazzo konusunda kötü haber geldi. Lacivert-beyazlıların transfer listesindeki Arjantinli oyuncunun, Turkish Airlines Euroleague’in önde gelen takımlarından Real Madrid ile anlaşma sağladığı iddia edildi.

32 yaşındaki yıldız basketbolcunun çok sayıda teklif almasına rağmen Real Madrid’de oynamak istediği ve taraflar arasında anlaşma sağlandığı aktarıldı. İspanyol basınından Mundo Deportivo’nun haberine göre; Arjantinli basketbolcu Real Madrid’e transfer olmak için oldukça kararlı davrandı.

Facundo Campazzo ile ilgilenen kulüpler arasında Monaco, Panathinaikos ve Anadolu Efes’in olduğu belirtildi. Marca’da yer alan habere göre ise; Facundo Campazzo, Euroleague’den bir takımın kendisine 3 yıl için 12 milyon dolarlık devasa teklifini reddetti.

Real Madrid’de 2014-2021 yılları arasında forma giyen Arjantinli basketbolcu, 2015 ve 2018 yıllarında Euroleague zaferi yaşadı. İspanyol Basketbol Ligi’nde 3 defa şampiyonluk sevinci yaşayan Facundo Campazzo bu sezon gösterdiği performansla beğeni kazandı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*