Angel Di Maria’dan transfer için yeşil ışık! ‘Düşünme aşamasındayım’

Nicolo Zaniolo transferiyle Avrupa’da ses getiren Galatasaray, sezon sonu için de transfer çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılılar, Juventus’tan ayrılması gündemde olan Angel Di Maria’yı transfer listesine dahil etti.

Galatasaray’ın transfer listesinde bulunan Angel Di Maria, ESPN’e açıklamalarda bulundu. Transfer iddialarına dair konuşan Arjantinli çarpıcı ifadeler kullandı.

Juventus’ta mutlu olduğunu belirten Angel Di Maria transfer iddialarına açık kapı bıraktı. 35 yaşındaki hücumcu, “Juventus’ta mutluyum. Kulübün bu dönemde bazı sıkıntıları var. Henüz Juventus veya başka bir kulüple görüşmem olmadı. Henüz düşünme aşamasındayım. İlerde ne olacağını göreceğiz” açıklamasını yaptı.

Dünya Kupası’nı kazandıklarında inanamadığını belirten Angel Di Maria, “Tüm o anları yaşadığıma inanamadım. Sanki her şey hayalmiş gibiydi. Her şey inanılmazdı” diye konuştu.

Milli takımda forma giymeye devam etmek istediğini belirten Arjantinli, “Artık bir sonraki Dünya Kupası’nı hayal etmiyorum. Bir sonraki Copa America’da oynayabileceğime inanıyorum. Mümkün olan her şeyi yaparak orada olmak istiyorum. Bu yüzden de Avrupa’da oynamaya devam etmem çok önemli” dedi.

Arjantinli oyuncu bu sezon Juventus formasını 19 maçta giydi. Angel Di Maria bu karşılaşmalarda 3 kez rakip fileleri havalandırdı ve takım arkadaşlarına 6 gol pası verdi.

Juventus ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 35 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösteriliyor. Arjantin Milli Takımı’nda 129 maçta süre alan Angel Di Maria kariyeri boyunca şu kulüplerde forma giydi: Rosario Central, Benfica, Real Madrid, Manchester United, Paris Saint Germain.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*