Antalya’da korku dolu anlar! Hakem maçı hemen durdurdu

Antalyaspor, Süper Lig’in 23. haftasında Gaziantep FK ile kozlarını paylaştı. Karşılaşma Corendon Airlines Park’ta oynandı. Müsabakanın 15. dakikasında tribünde yaşanan korku dolu an sebebiyle hakem maçı durdurdu.

İLK SARI KART 2′ DAKİKADA GELDİ

Karşılaşmanın henüz 2. dakikasında konuk ekip Gaziantep FK’da Furkan Soyalp, orta alanda Fredy’ye yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

OYUN DURDU

Antalyaspor – Gaziantep FK maçının 15’inci dakikasında korku dolu anlar yaşandı. Karşılaşmanın hakemi Burak Pakkan müsabakanın 4’üncü hakemi ile konuştuktan sonra oyunu durdurma kararı aldı. Tribünde rahatsızlanan bir taraftar olması nedeniyle Burak Pakkan sağlık görevlilerinin müdahale yapması için düdüğünü çaldı.

Tribünde rahatsızlanan taraftara sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Bu sırada iki takım futbolcuları soğumamak için oyun alanındaki toplarla paslaştı. Nuri Şahin ve Erdal Güneş bazı oyuncularını yanına çağırdı ve taktikler verdi. Rahatsızlanan taraftara müdahalenin yapılmasının ardından sağlık ekipleri, dördüncü hakemle tekrar iletişim kurdu. Burak Pakkan yaklaşık 5 dakikalık duraklamanın ardından oyunu yeniden başlattı.

beIN Sports’un aktardığı bilgiye göre; Rahatsızlanan taraftarın son durumu belli oldu. Tribünde rahatsızlık geçiren taraftarın sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi geçildi.

NET FIRSAT KAÇTI

24. dakikada Antayaspor’un kalabalık bir şekilde yüklendiği bölümde Larsson sağ kanatta baskıyla kaptığı topu Luiz Adriano’ya aktardı. Brezilyalı futbolcunun yay üzerinden sol çapraza doğru derinlemesine bıraktığı topa kale alanı önünde Doğukan dokundu, top üstten auta çıktı.

GOL PERDESİ AÇILDI

Kendi yarı alanında kaptığı top sonrası hızlı ayağa çıkan Antalyaspor’da Luiz Adriano orta yuvarlağın kendi yarı alanına bakan diliminde buluştuğu topu ileri taşıdı. Onun derinlemesine pasıyla sol kanattan savunma arkasına sarkan Fredy, çaprazdan içeri sokuldu ve 29. dakikada uzak direğin dibine doğru nefis bir plase yolladı. Kaleci Günay’ın dokunamadığı top ağlarla buluştu.

TOP DİREKTEN DÖNDÜ

48. dakikada sol kanattan gelişen Gaziantep FK atağında Markovic çaprazdan içeri sokuldu ve vuruş açısı ararken takım arkadaşları Maxim ve Figeueriedo’yla çarpışıp yerde kaldı. Bu sırada savunmaya çarpan top bir anda kaleye yöneldi ve süzüle süzüle direğe çarptı. Devamında Güray meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

GOL GELDİ FAKAT KARAR OFSAYT

Müsabakanın 72. dakikasında Gaziantep FK’nın sol çaprazdan kazandığı serbest vuruşta Maxim uzak direğin dibine sert vurdu. Kale alanı önünde Ertuğrul’un üzerinden geçen top direkten döndü. Bu topu önünde bulan Furkan Soyalp boş ağları buldu ancak Ertuğrul için ofsayt bayrağı kalktı.

GÜNAY, GELECEK MAÇ CEZALI

Gaziantep FK kalecisi Günay Güvenç, maçın 78. dakikasında sarı kart gördü ve Galatasaray maçında cezalı duruma düştü.

MARKOVIC KIRMIZI KART GÖRDÜ

Karşılaşmanın 90. dakikasında Gaziantep FK’da ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Lazar Markovic, Galatasaray maçında cezalı duruma düştü.

Heyecan dolu maçı Antalyaspor 1-0’lık skorla kazandı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*