Arda Turan’dan tatilde deniz altında şov!

Sarı-kırmızılı takımda sözleşmesi sona eren ve futbola devam edip etmeyeceği merak konusu olan Arda Turan’ın yaptığı son paylaşımla gündem oldu.

FATİH TERİM’LE PAYLAŞIMI OLAY OLMUŞTU
Geçen sezon Fatih Terim’le yollar ayrıldıktan sonra deneyimli teknik adamla birlikte fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Arda Turan, Domenec Torrent tarafından çoğu maçta kadroya alınmamıştı

GEÇEN SEZON 12 MAÇTA 1 ASİST YAPABİLDİ
Futbol kariyerinde Manisaspor, Atletico Madrid, Barcelona ve Başakşehir’de de forma giyen Arda Turan, geçen sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 12 maçta 297 dakika süre aldı ve 1 asist yaptı.

‘KATAR’DA ABD’DE RAHAT EDEBİLİRİM’
Programda konuşan Arda Turan, “Galatasaray’da oynayamayacağıma göre, futbol kariyerimi Katar’da, ABD’de, eşimin ve ailemin rahat edeceği bir yerde rahat edemeyeceği bir yerde oynamayı düşünmüyorum. Süper Lig’de herhangi bir takımda oynamayı düşünmüyorum” dedi.

“EKİBİMİ TOPLUYORUM”
“Alttan bir takımı alıp, UEFA Kupası final yolculuğuna giden bir hikaye olsa ona hizmet etmek isterim ama onun dışında futbol oynayacağımı düşünmüyorum. Teknik direktör olmak istiyorum, iyi bir teknik direktör olacağımı düşünüyorum. Çalışıyorum ekibimi topluyorum. Kerem Yavaş var Şenol Güneş’in yardımcılığını yaptı. Emrah Karakovan var A Milli Takımın kaleci antrenörü. O isterse onu oradan alacağım. Rijkaard’ın yardımcılığını yapmış Carlos var. Atletico Madrid’den yardımcı antrenörlük yapmış Oscar var. Böyle bir ekiple hocalık yapmak istiyorum.

SOLUĞU TATİLDE ALDI
Geleceğiyle ilgili henüz net kararını vermeyen Arda soluğu tatilde aldı. Muğla Selimiye’de tatilin keyfini çıkaran Arda’ya kalabalık arkadaş grubu eşlik etti. Tekneden kendini suyun maviliğine bırakan ünlü isim, deniz altında yaptığı şovu takipçileriyle paylaştı.

WIMBLEDON FİNALİNİ İZLEDİ
Dünyanın en prestijli tenis turnuvası olan Wimbledon’da bu yıl Arda Turan ve eşi Aslıhan Doğan tribünde boy gösterdi. Djokovic ile Nick Kyrgios arasında oynanan final müsabakasını seçkin misafirlerin arasında yerinde takip etti.

“GÖREV TAMAMLANDI”
Maçta dünyaca ünlü oyuncu Tom Cruise ile karşılaşan Doğan, aktör ile çektiği selfie’yi “Görev tamamlandı.” notuyla yayınladı. Aslıhan Doğan’ın paylaşımı, kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

BODRUM’DA GMRÜNTÜLENDİLER
Öte yandan ünlü çift, geçtiğimiz haftalarda Bodrum’da görüntülenmişti. İkiliye, Turan’ın takım arkadaşı Oğulcan Çağlayan ve sevgilisi Peri Ispartalı da eşik etmişti. Eline aldığı kamera ile tekne içerisini ve Cennet Koyu’nu görüntüleyen Doğan, objektiflere yansımıştı.

Arda Turan ve Aslıhan Doğan 2018 yılında nikah masasına oturmuştu. Çiftin, Hamza Arda ve Asil Aslan adında iki oğlu bulunuyor.

ARDA’YA TEKLİF
Bu sezon TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan İskenderunspor, Arda Turan’a transfer teklifinde bulundu. İskenderunspor’un başkanı Hakan Bolat da bunu doğruladı.

İskenderunspor Başkanı Hakan Bolat, “Arda Turan, Türk futbolu için bir değerdir. camiamızın kapısı sonuna kadar Arda Turan’a açıktır.” dedi.
İskenderunspor’da geçtiğimiz sezon Aydın Yılmaz forma giymişti.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*