Bahçeli’den Eskişehir’de önemli açıklamalar

Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları şöyle; Hepiniz hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz diyorum. Değerli vatandaşlarım, Eskişehir Yunus’un evidir. Büyük Ozanımız Yunus ne güzel söylemiş: Kahrın da hoş, lütfun da hoş. Nitekim Eskişehir’in her şeyi hoştur. Kalpleri kazanmak için buradayız, ümitleri canlandırmak için elimizi uzatıyoruz. El ele verip lider ülke Türkiye’ye ulaşalım. Kardeşliğimizi pekiştirelim. Bölünmede huzur yoktur, kavgada gelecek yoktur. Eskişehir’in umutlarını kırmaya çalışanlara karşı birlikte olalım. Diyorum ki devlet ve milletiyle her şeyden önce Türkiye.

Diyorum ki yeni Türkiye, yeni hayat, hep birlikte kurarız. Diyorum ki milli kardeşlikle hep birlikte yaşarız. Engelleri, zorlukları hep birlikte aşarız. Cumhuriyetin yeni yüzyılında güçlü devleti hep birlikte ihya ederiz. Hep birlikte Türkiye’yiz, hep birlikte Türk milletiyiz. İstikrarımızı koruyarak istikbalimizi hazırlıyoruz. Bu ülkeye sevdalı olmanın kolay olmadığını da gayet iyi biliyoruz. Bizim yerimiz sipariş anketler değil Eskişehir’in şaşmaz hükmü şahsiyetindedir. 14 Mayıs 2023 tarihinde hem 13. cumhurbaşkanını seçeceğiz hem de milletvekili genel seçimini yapacağız. Vakit yaklaştıkça zillet ittifakının korkuya kapıldığını görüyoruz.

Eskişehir Yunus Emre’nin şehridir. Davetim gençleredir. Gelin canlar bir olalım, el ele olalım. Bölünmede huzur yoktur. Kavgada gelecek yoktur. Seyit Battalgazi’nin emanetine sahip çıkmalıyız. Devlet ve milletiyle her şeyden önce Türkiye. Diyorum ki milli birlik ve kardeşlikle hep birlikte yaşarız, engelleri zorlukları hep birlikte aşarız.

Eskişehir’in onurunu, cumhurun haysiyetini koruyacak mısınız? Türkiye düşmanlarının eline düşen zillet partilerine hesap soracak mısınız? Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Erdoğan’ı sahiplenecek misiniz? Yola devam diyecek miyiz? Doğru zaman, doğru adam, 14 Mayıs’ta Recep Tayyip Erdoğan. Ezberleri hep beraber bozalım, Eskişehir’in makus talihini hep birlikte değiştirelim. İYİ Parti’ye oy veren kardeşlerim, buzları eritip üç hilalin etrafında buluşalım. Zilletin sonu yoktur. Kılıçdaroğlu etnik ve mezhep tahrikçiliğine sapmıştır.

KILIÇDAROĞLU’NUN ‘ALEVİYİM’ ÇIKIŞI

Seçime doğru bunu neden açıkladı? sorarım… Etnik ve mezhep temelli siyaset çok tehlikelidir.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*