Bayern Münih’in yıldız oyuncusu takımdan ayrılıyor! Yönetime bildirdi

Bayern Münih’in alt yapısında yetişen ve 2009’dan beri profesyonel olarak Bayern Münih’te oynayan Thomas Müller, Julian Nagelsmann’ın gönderilip yerine Thomas Tuchel’in gelmesinden bu yana forma şansı bulamıyor.

33 yaşındaki oyuncunun oyun içerisinde fazla süre alamaması ve rotasyon oyuncusu olmaktan dolayı duyduğu rahatsızlığı yönetime bildirdiği söylendi.

MEVCUT DURUM DEĞİŞMEZSE GİDECEK

BILD’in haberine göre, Haziran 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Thomas Müller’in eğer mevcut durum değişmezse sezon sonu inisiyatif alıp farklı bir takıma gitmeyi düşündüğü aktarılırken, duyduğu rahatsızlığını bildiren Müller’in henüz Bayern yetkilileriyle ayrılık için resmi girişimlerde bulunmadığı da ifade edildi. 

Müller’i rahatsız eden şey ise maç süresinin azlığının yanı sıra kulübün takdirini de kaçırması.

BILD ayrıca Alman oyuncunun Bavyera ekibinde bulunduğu dönemde değişen 11 teknik direktöre kendini kanıtlamak zorunda olmaktan bıkmış olduğu vurgulandı.

AMERİKA VE SUUDİ ARABİSTAN’DAN TEKLİF VAR

Alman oyuncu şu anda henüz bir kulüple görüşmese de ABD’den gelen iki teklif olduğu ve Suudi Arabistan’dan da ilgilenen takımların bulunduğu belirtildi. 33 yaşındaki oyuncu kariyerini Bayern Münih’te bitirmek istese de eğer Thomas Tuchel ona güvenmiyorsa başka bir takıma gitmekten çekinmeyeceği ifade edildi.

MULLER’İN BAYERN’DEKİ KARİYERİ

Thomas Tuchel, Bayern Münih formasıyla çıktığı 663 resmi maçta 234 gol atıp 255 asistlik katkı sağladı.

2009’dan beri Bayern Münih’te önemli roller üstlenen oyuncu, Alman deviyle 11 kez lig şampiyonluğu, 2 UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 2 UEFA Süper Kupası, 6 kez Almanya kupası şampiyonluğu ve 8 kez Almanya Süper Kupası şampiyonluğu yaşadı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*