Berkan Kutlu, Genoa’ya imza atmak için İtalya’ya uçtu

Galatasaray’da transfer dönemi oldukça hareketli geçiyor. Sarı-kırmızılı takım önemli yıldızları kadrosuna katarken bazı futbolcular da takımdan ayrılıyor.

Berkan Kutlu, İtalya Serie A ekibi Genoa ile sözleşme imzalamak için 09.35 uçağıyla İtalya’ya gitti. 25 yaşındaki orta saha bugün İtalya’da sağlık kontrolünden sonra resmi sözleşmeyi imzalayacak. İtalya Serie A ekibi Genoa yaklaşık 1 ay önce Galatasaray’a 5 milyon euro satın alma opsiyonuyla teklif yapmıştı. O dönem teknik direktör Okan Buruk izin vermediği için bu transfer gerçekleşmemişti.

SATIN ALMA OPSİYONU 5 MİLYON EURO 

Galatasaray ve Genoa’nın bugün transferi resmen açıklaması beklenirken İtalyan ekibi bu transfer için Galatasaray’a satın alma opsiyonuyla 5 milyon Euro ödeyeceği belirtildi. 2021 yılında Alanyaspor’dan 4 milyon Euro’ya transfer edilen Berkan Kutlu’nun Galatasaray’la 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu.

48 MAÇTA 3 ASİST

İlk sezonunda Galatasaray formasıyla 48 maça çıkan Berkan Kutlu 3 asist yapmıştı. Geçen sezon Şampiyonlukta katkısı olan 25 yaşındaki oyuncu iki Fenerbahçe derbisinde 90 dakika sahada kalmış ve iyi performans göstermişti. Geçen sezon 24 maçta süre alan Berkan 1 gol, 2 asist katkısı vermişti. Bu sezon da forma şansı bulan orta saha oyuncusu 8 karşılaşmada süre almıştı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*