Beşiktaş’a müjdeli haber! Yıldız futbolcu ilk 11’e geri dönüyor

Beşiktaş, Süper Lig’in 3. haftasında ertelenen Adana Demirspor maçına hazırlanıyor. İç sahada Kayserispor’u 2-1 mağlup eden Siyah-Beyazlılar, erteleme maçı kapsamında Adana Demirspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

İÇ SAHADA SERİ 17 MAÇA ÇIKTI

Süper Lig’in 6. haftasında Beşiktaş, evinde ağırladığı Kayserispor’u 2-1 mağlup etti. Kartal, bu galibiyetle ligde iç sahadaki yenilmezlik serisini 17 maça çıkardı. Süper Lig’de sahasındaki son mağlubiyetini 12 Eylül 2022’de Medipol Başakşehir karşısında 1-0’lık skorla yaşayan Siyah-Beyazlılar, son 17 müsabakada ise rakiplerine galibiyet şansı tanımadı. Bu karşılaşmaların 12’sini kazanan Beşiktaş, 5’inden ise beraberlikle ayrıldı.

 

KARTAL’DA GEDSON SEVİNCİ

Beşiktaş’ın Club Brugge’le oynadığı UEFA Konferans Ligi mücadelesinde omzundan sakatlanan Gedson Fernandes, ağrılarının bulunması sebebiyle Kayserispor karşılaşmasının kadrosundan çıkarılmıştı. Başarılı futbolcunun, ilk belirlemelere göre sahalardan uzun süre ayrı kalabileceği iddia edilse de dün Kara Kartal’a müjdeli haber geldi. Portekizli orta saha, Adana Demirspor mücadelesi için yapılan antrenmanda yer aldı. Yıldız isim, yarın oynanacak müsabakada ilk 11’deki yerine geri dönebilecek. Gedson’un yokluğunda Kayserispor savunmasını geçmekte zorlanan teknik direktör Şenol Güneş’in, Gedson’u Amir ve Salih’le beraber görevlendirmeyi planladığı kaydedildi.

SON HAZIRLIKLAR BUGÜN

Trendyol Süper Lig’de 3’üncü haftanın erteleme karşılaşmasında yarın deplasmanda Adana Demirspor’a konuk olacak Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarına dün sabah yaptığı antrenmanla başladı. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmanda, Kayserispor mücadelesinde görev yapan futbolcular, salonda yenileme çalışması yaparak günü tamamladı. Diğer futbolcular ise ısınma, pas ve 5’e 2 çalışmasıyla antrenmana başladı. İdman, dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi. Siyah Beyazlılar, bugün saat 13.00’te yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamlayacak. Saat 17.00’de ise özel uçakla Adana’ya giderek kampa girecek.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*