Bu İçecekle Karaciğer Sıhhatinizi Güçlendirin Ve 72 Saat İçinde 4 Kiloya Kadar Verin

Karaciğer kimi insanların beklediğinden çok daha büyüktür. Organ, akciğerlerin altında bulunur ve insan bedeninde birtakım hayati fonksiyonları yerine getirir. Karaciğer, kanın temizlenmesinden ve düzenlenmesinden ve kandaki atıkların uzaklaştırılmasından sorumludur. Bu daha sonra yine kullanılır yahut bozulur. Karaciğerin öbür değerli fonksiyonları de vardır. Örneğin, organ besinlerden besinleri emmekten ve depolamaktan sorumludur. Alkol tüketiminde de çok kıymetli bir yere sahiptir. Karaciğerin süreçleri, alkolün bedenimiz için (çok) ziyanlı olmamasını, lakin parçalanabilmesini sağlar. Karaciğer bunu küçük ölçülerde basitçe yapabilir, lakin büyük ölçüler karaciğere sonsuza kadar ziyan verebilir.

TOKSİN BİRİKMESİ NEDİR?

Toksin, canlı organizmaların metabolik aktivitelerinin sonucunda oluşan ya da dışarıdan bedene alınan zehirli unsurlara denir. Bağışıklık sistemi, karaciğer ve böbrekler toksinleri atmak için birlikte çalışır ancak toksinleri elimine etmek en önemli karaciğerin misyonudur. Bedenimiz terleme, idrar yapma, dışkılama, teneffüs ve safra oluşumu ile vücutta olağan metabolizma süreçleri sonucu oluşan toksinlerden arınmaktadır.

KARACİĞERDE TOKSİN BİRİKMESİNİN BELİRTİLERİ NELERDİR?

– Kabızlık

– Sık sık yaşanan baş ağrıları

– Yorgun hissetme

– Uykusuzluk

– Şişkinlik, hazımsızlık

– Çok terleme

– Berbat ağız kokusu

– Sivilce

– İdrarda yahut dışkıda renk değişimi

– Mide krampları

– Ciltte anlamsız kaşıntılar

– Reflü

– Fazla kilo alımı

– İshal

– Bedenin ödem tutması

– Duygusal değişimler

– İştah kaybı



Bu İçecekle Karaciğer Sıhhatinizi Güçlendirin Ve 72 Saat İçinde 4 Kiloya Kadar Verin

Birçok kişi karaciğerin kilo verme konusunda da en değerli organlardan biri olduğunu bilmiyor. Karaciğerinize dayanak vermek bu nedenle fazla kilo vermenize yardımcı olabilir. Aşağıda belirttiğimiz bu içeceği art geriye üç gün boyunca günde üç defa tüketin. Bu üç gün boyunca ağır yemeklerden kaçının. Örneğin, diyet yaparken bu içeceği ekstra bir dayanak olarak kullanın.

İçindekiler:

  • 3 limonun suyu
  • 1 su bardağı doğranmış maydanoz
  • 5 adet kereviz
  • 6 su bardağı su

Yapılışı:

Limon suyu, maydanoz ve kerevizi bir karıştırıcıya koyun ve karıştırın. Akabinde suyu ekleyip tekrar karıştırın. Bu detoksu yedi ila on gün sonra tekrarlayabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*