CANLI | Galatasaray’da yıldızlar taraftarla buluştu! Yeni transferler için imza töreni düzenleniyor

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, transfer ve tescil döneminde kadrosunu önemli isimlerle güçlendirdi. Sarı-kırmızılılar takıma katılan yıldızlar için Rams Park’ta toplu imza töreni düzenliyor.

Galatasaray’ın düzenlediği toplu imza törenini SKORER üzerinden anlık olarak takip edebilirsiniz.

KAAN AYHAN’IN BONSERVİSİ ALINDI

Galatasaray’ın geçtiğimiz sezon devre arasında Sassuolo’dan kiraladığı Kaan Ayhan’ın bonservisi alındı. Sarı-kırmızılılar, 28 yaşındaki stoper için Serie A ekibine 2 milyon 800 bin euro bonservis bedeli ödedi. Kaan Ayhan’la 30 Haziran 2026’ya kadar sözleşme imzalandı.

ANGELINO OPSİYONLU KİRALANDI

Süper Lig devi, RB Leipzig’den Angelino’yu sol bek pozisyonu için kadrosuna dahil etti. Sarı-kırmızılılar, İspanyol futbolcu için 1 milyon 500 bin euro kiralama bedeli ödedi. Sözleşmesinde satın alma opsiyonu bulunan Angelino’nun bonservisi ise 6 milyon euro.

BAKAMBU’DAN İKİ YILLIK İMZA

Sarı-kırmızılılar, Al Nasr’dan Cedric Bakambu’yla forvet hattını güçlendirdi. Galatasaray, başarılı futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı. Cedric Bakambu’nun bonservisi için 700 bin euro ödendi.

HALİL DERVİŞOĞLU İÇİN 500 BİN EURO

Okan Buruk’un raporu doğrultusunda Galatasaray, forvet hattına Halil Dervişoğlu’nu da dahil etti. Sarı-kırmızılılar, 23 yaşındaki oyuncunun transferi için Brentford’da 500 bin euro bonservis bedeli ödedi. Halil Dervişoğlu ile 4 yıllık sözleşme imzalandı.

ZAHA’DAN 3 YILLIK İMZA

Galatasaray, sağ kanat pozisyonunu Crystal Palace’tan ayrılan Wilfried Zaha ile güçlendirdi. Sarı-kırmızılılılar, 30 yaşındaki oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzaladı. Wilfried Zaha’nın Galatasaray’dan 4 milyon 350 bin euro yıllık ücret alacağı belirtildi. Sarı-kırmızılılar, tecrübeli futbolcuya 2 milyon 330 bin euro imza parası ödedi.

MAURO ICARDI’NIN BONSERVİSİ ALINDI

Galatasray, Paris Saint Germain’den Mauro Icardi’nin bonservisini aldı. Sarı-kırmızılılar, Arjantinli forvetin transferi için 10 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Süper Lig devi 3 yıllık sözleşme imzaladığı Mauro Icardi’ye sezon başına 6 milyon euro garanti ücret ödeneceğini KAP’â bildirdi. Sarı-kırmızılılardan KAP’a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Profesyonel futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero ve kulübü SAS Paris Saint Germain Football ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne, 4 sezona yayılmış taksitlerle, 10.000.000 EUR transfer bedeli ödenecektir. Futbolcu ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 3 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir Futbol sezonu için net 6.000.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir.”

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*