Cristiano Ronaldo damgası! Lionel Messi şov yaptı

Suudi Arabistan’da inanılmaz bir özel maç oynandı. Cristiano Ronaldo’nun takımı Al Nassr ile Al Hilal’in karmasından oluşan Riyad All Star, Paris Saint Germain’i konuk etti. Mücadele Kral Fahd Uluslararası Stadyumu’nda oynandı.

Cristiano Ronaldo’nun damga vurduğu maçta Lionel Messi de forma giydi. Lionel Messi ile Cristiano Ronaldo’nun uzun yıllar sonra karşı karşıya geldiği müsabakada dikkat çeken olaylar yaşandı. Paris Saint Germain’in Arjaninli yıldızı Lionel Messi nefes kesen maçta şov yaptı.

RONALDO’DAN RAMOS’A: KÜPENİ ÇIKAR

Müsabaka başlamadan önce Cristiano Ronaldo ile Sergio Ramos arasında dikkat çeken bir sohbet gerçekleşti. Cristiano Ronaldo, Real Madrid’den eski takım arkadaşını tünelde uyardı ve küpesini çıkarmasını istedi. Cristiano Ronaldo’nun bu talebini Sergio Ramos olumlu karşıladı ve küpesini çıkardı.

MESSI GOLLE BAŞLADI

Mücadelenin henüz 3’üncü dakikasında Lionel Messi gol perdesini açan isim oldu. Neymar’ın harika pasında savunmanın arkasına hareketlenen Lionel Messi, kalecinin kalesini terk ettiği pozisyonda tek vuruş yaptı. Lionel Messi’nin dokunduğu meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

RONALDO VURDU, NAVAS’TA KALDI

Karşılaşmanın 7’nci dakikasında Luiz Gustavo’nun ara pasında Cristiano Ronaldo savunmanın arkasına koşu yaptı. Topla birlikte ceza sahasına hareketlenen 37 yaşındaki yıldızın şutunda Keylor Navas rakibine gol izni vermedi.

PENALTI BEKLENTİSİ

Mücadelenin 23’üncü dakikasında Riyad All Star’ın atağında Martinez, sağdan savunmanın arkasına koşan Cristiano Ronaldo’ya doğru pasını gönderdi. Savunma araya girip meşin yuvarlağı kaleciye kazandırdı. Cristiano Ronaldo savunmadaki oyuncunun topa elle müdahalede bulunduğunu belirtti ve hakeme penaltı itirazında bulundu.

TOP AĞLARDA, BAYRAK HAVADA

Maçın 25’inci dakikasında orta sahanın sağ taç çizgisi üzerinde topu kontrol eden Lionel Messi, savunmanın arkasına koşu gösteren Kylian Mbappe’ye muazzam bir pas gönderdi. Topu kontrol eden Kylian Mbappe kaleciyi çalımlayıp topu ağlara gönderdi, ancak yardımcı hakem daha sonra ofsayt bayrağını kaldırdı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*