Emre Belözoğlu’ndan Fenerbahçe itirafı! ‘Sineye çekiyorum’

Boğaziçi Üniversitesi Spor Zirvesi’nde, öğrencilerin sorularına cevap veren Başkent ekibinin teknik direktörü, Fenerbahçe’yi kupada eledikleri maçın ardından ortaya çıkan tepkileri yorumladı, “Bir teknik adamın geçmişte oynadığı takıma karşı maç kazandığında eleştiriler ve ağır hakaretler alması gerektiğine inanan herkesin çok fazla futbol bilgisi olduğunu düşünmüyorum. Bunun hakkaniyetle alakası yok. Fenerbahçe’ye karşı hiçbir hatam yok. Fenerbahçe’de formamın sonuna kadar hakkını verdim. İspatlayacağım hiçbir şey yok. Bu eleştirileri Fenerbahçeli olduğum için sineye çekiyorum” dedi.

Türk futbolunun yaşadığı sıkıntılara da değinen Emre Belözoğlu, “Sosyokültürel bir problem var. Bunu gençler düzeltecek. Türk futbolunun şu anki mevcut düzende değişmesi, güneşin buz tutmasıyla bir… Türk futbolunun düzelmesi için 25-30 seneye ihtiyacı var. Söylediklerimizin bir karşılığı yok. Türk futbolunun ameliyat masasında olduğunu düşünmüyorum. Selası okunmak üzere. Çok ümitvar değilim” yorumunu yaptı.

Belözoğlu, son olarak VAR’da yabancı hakemlerin bulunmasının, Türk hakemlerini olumsuz etkileyeceğini düşündüğünü dile getirdi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*