Erden Timur’dan Fenerbahçe’ye Zaha cevabı! Sözleşme detaylarını açıkladı

Galatasaray Sportif AŞ. Başkanvekili Erden Timur sponsorluk anlaşmasında önemli açıklamalarda bulundu.

AMACIMIZ DAHA İLERİYE TAŞIMAK
“Son 2-3 haftadır sponsorlukla karşınıza geliyoruz. Başarılı bir sezon geçirdik. Şampiyon olduk. Bu seneki amacımız bunu daha da ileriye taşımak. Güçlü iş birlikleri bizim en önemli hedefimiz.”

“Bunların devam etmesi lazım. Türkiye’de spor tutkusu çok fazla. Dünyada en fazla olan ülkeler içerisinde. Bunun tabii ki gelir olarak da bir o kadar gerideyiz diğer ülkelerle kıyasladığınız zaman . Bunu bu tür iş birlikleriyle geliştirmemiz lazım. Futbolun ekonomisi bu işin sürdürülebilirliğini belirleyen şey. Sponsorluk iş birlikleri çok önemli.”

YAVAŞ YAVAŞ YENİ KARGOLAR GELEBİLİR
“İngiltere’den bir kargo bekliyor musunuz?” sorusuna Erden Timur şu yanıtı verdi: “İngiltere’den kargo, artık anlaştık o yüzden, yavaş yavaş yeni kargolar gelebilir ama İngiltere’den değil, birçok haber çıkıyor. İnanın, bir şey teyit edilmeden şey yapılıyor. Galatasaray taraftarı sürekli haber almak istiyor ama öyle bir negatif paradoks ki, sürekli haber alma isteği, hepimiz ortak bir şekilde Galatasaray’a zarar veriyoruz. Büyük zarar veriyoruz. Maalesef bu döngü değişir mi, onu bilemiyorum. Ama isteğimizin neye sebebiyet verdiğini bilirsek daha şey davranabiliriz. Her şeyde teyit edilmeden ortaya konuluyor. Şunun bilinmesi lazım, Galatasaray bu işten zarar görüyor. Bu transferleri uzatıyor.”

“Zaha transferinde rakip takımlardan bazı açıklamalar oldu. Zaha transferinde sponsorluklar yardımcı oldu mu?”
“Açıklanan bu rakamların içerisinde sponsorluk kısmı da var. Bir de oyuncunun kendi haklarıyla ilgili sponsorlukla anlaştığı ekstra kısımlar var. Her şeyin parayla ilgili olduğu düşünülüyor.”

“Geçtiğimiz seneki kadro veya Şampiyonlar Ligi diye söyleniyor tabii ki etkisi var ama geçen seneki kadromuzda Avrupa maçı bile yoktu. O insanlar projeye ikna oldu. Maaşları çoğunun 100-150 bin euro mevcut maaşında fazlaydı, bazılarının mevcut maaşından azdı. Bunların hepsi rakamlarla ortada.

Gerçekten herkesin bu hayattaki her şeyinin para olduğuna inanmak anlamsız. Hayatı öyle yaşamak çok zor.

Hayatlarında belirli paraları kazanmış insanlar. Her şey para mı hayatta, sporcu olanlar bunu anlar. Nerede doğru proje var, ona bakıyor. Samimiyete bakıyor.

Geçen sene Şampiyonlar Ligi yoktu. Icardi, Mertens, Zaniolo, Oliveira, Torreira da ciddi yerlerden teklif almıştı. Yine aynı şekilde Milot. Angelino, 150 bin euro daha fazla maaş alıyor mevcut maaşından.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*