Erdoğan: Büyük Türkiye zaferi için herkes sandığa

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerinin ardından ilk kez CNN TÜRK ve Kanal D ortak yayınında Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan ve Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat’ın sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan 28 Mayıs seçimleri için net mesajlar verdi.

Erdoğan “Çalışmaya başladık. Tüm liderlerle görüştük. Önümüzdeki 12 günü çok iyi değerlendireceğiz asla rehavete katılmayacağız. Miting düşünmüyorum ancak deprem bölgesinde halk ile bütünleşme noktasında miting benzeri toplantılar yapabiliriz. Onlara çok hakaretler ettiler. Çok çok yanlış. Cumartesi pazar bölgede olacağız. Belki Fatih Bey de gelecek. Birlikte bölgeyi dolaşacağız. Şöyle halkımızla oralarda kucaklaşmak suretiyle onları moralize etmenin gayreti içerisinde olacağız. Hatay’da Defne’de malum hastane yapamazlar deniliyordu. Devlet hastanesi orada bitme noktasına geldi. Orayı da belki açma durumumuz olacak.

SEÇMENLERE SANDIK ÇAĞRISI

Tüm seçmenleri sandıklara birinci turda olduğu gibi gitmesi en büyük tavsiyemdir. Atılacak başlık da onların bu sandıkları önemsemesiyle ‘Büyük Türkiye Zaferi için herkes sandığa.’

’28 MAYIS ÇOK FARKLI OLACAK’

28 Mayıs çok çok farklı olacak. Bu bir sinyal olacak. 29 Mayıs’a çok farklı uyanacağız diye düşünüyorum. Çok oy alacağımıza inanıyorum. 1. turdaki yol haritasını aynen uygulayacağız diyemem. Onun benzerini deprem bölgesinde uygulacağız. İstanbul ve Ankara’da teşkilatımız şehri ziyaretlerle geçecek. Hemşeri dernekleriyle iç içe olacağız. Gençlikle yapacağımız görüşmelerle bu süreci farklı bir şekilde işleyeceğiz. 2. turda 1. turda olduğu gibi sandıklara koşacağına inanıyorum. Mayıs ayındayız. Özellikle Karadeniz’de çaya gidenler, fındığa gidenler olabilir. Ne olur bunu erteyelin. Önce oyunuzu kullanın sonra bu seyahatlari yapın. Millet bize daha çok gönül alalım diye 2 hafta verdi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*