Ergin Ataman iddialarına Panathinaikos’tan cevap!

EuroLeague’de Anadolu Efes, Perşembe akşamı (6 Nisan) Fenerbahçe Beko ile playoff yolunda çok kritik bir maça çıkacak. Bu önemli karşılaşmanın öncesinde İspanya basınından koç Ergin Ataman’a yönelik şok bir iddia ortaya atıldı.

Turkish Airlines EuroLeague’in 32. hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes, Virtus Bologna 86-67 mağlup etti. Bu skorla birlikte Efes, 16. galibiyetini hanesine yazdırarak 8 ile 9. sırada bulunan Cazoo Baskonia ve Zalgiris Kaunas’ı takibini sürdürdü.

PLAY-OFF YORUMU
Ergin Ataman, normal sezonun bitimine 2 maç kalırken ilk 8’e girmelerinin zor olduğuna değinerek, “Play-off şansını kaybettik. Yani kendi elimizde değil. Bizim için 5 yılın sonunda çok büyük bir handikap ve moral bozukluğu. Üst üste 2 yıl Avrupa Ligi şampiyonu olan, Avrupa basketbolunun son 4 yılına damga vuran bir takım ve benim için bu çok büyük bir demoralizasyon. İki maçımızı da kazansak diğer sonuçları beklemek zorundayız. Alacağımız galibiyetler yetmeyebilir.” ifadelerini kullanmıştı

ATAMAN İÇİN PANATHINAIKOS İDDİASI
İspanya kaynaklı Encestando’nun haberine göre Anadolu Efes koçu Ergin Ataman, geçtiğimiz hafta Atina’da Panathinaikos başkanı Dimitris Giannakopoulos ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Haberde belirtilen ayrıntıya göre Panathinaikos, Efes‘le kontratı bu yaz sona erecek olan Ergin Ataman’ı gelecek sezon için takımın başına getirmeyi düşünüyor.

Ronaldo-Weghorst-Aboubakar üçgeni

KULÜPTEN RESMİ AÇIKLAMA
Ortaya atılan bu şok iddianın ardından Panathinaikos, resmi websitesinden bir açıklama yayınladı. Yayınlanan açıklamada Ergin Ataman’la bir görüşme gerçekleştirildiğine dair çıkan haber yalanlandı.

Panathinaikos’ta mevcut koç Christos Serelis’le yazın yolların ayrılması bekleniyor. Ayrıca Yunan devinin gelecek sezon için flaş bir başantrenörü takımın başına getirmek istediği biliniyor.

LARKİN’DEN ATAMAN’A OLAY GÖNDERME
Partizan maçından sonra kendisine yönelik eleştiriye sosyal medya hesabından yanıt veren yıldız basketbolcu, oynadığı süreden duyduğu rahatsızlıkla ilgili olarak başantrenör Ergin Ataman’a olay bir göndermede bulundu.

Kendisine yönelik eleştirel bir paylaşıma sert cevap veren Larkin, “Sezonun en önemli maçı ve 22 dakika oynuyorum. Son üç dakikada da maç kopmuştu. Bu yüzden çeneni kapa aptal.” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*