Ergin Ataman’ın Panathinaikos’u transferde Sırbistan’a rota çevirdi

Turkish Airlines Euroleague’de büyük bir hayal kırıklığıyla sonuçlanan sezonlar sonrasında Panathinaikos’ta başantrenörlük görevine Ergin Ataman getirildi. Yunanistan devinin yıldız transferlerde adresi Sırbistan oldu.

Panathinaikos geride kalan günlerde çok önemli iki yıldızı kadrosuna dahil etti. Kızılyıldız’dan Arjantinli oyun kurucu Luca Vildoza kadrosuna katıldı. Kızılyıldız, Arjantinli yıldızla 3 yıllık sözleşme imzaladı. Partizan’dan pivot Mathias Lessort’un da tercihi Panathinaikos oldu. Mathias Lessort, Partizan’la 2 yıllık anlaşma sağladı.

CAMPAZZO VE PUNTER ELDEN KAÇTI

Panathinaikos’ta gündeme gelen diğer yıldızlarla anlaşma sağlanamadı. Kevin Punter, Partizan ile yeni sözleşme imzaladı. Facundo Campazzo’nun ise Real Madrid’e geri döneceği aktarıldı.

Panathianikos’un transferdeki sıradaki hedefinin de Partizan’dan olduğu vurgulandı. Panathiniakos’un 27 yaşındaki Avustralyalı oyun kurucusu Dante Exum’u transfer etmek istediği belirtildi.

Dante Exum geride kalan sezonda Partizan formasıyla kendini buldu. Başarılı basketbolcu bu sezon 38 maça çıktı. Dante Exum bu müsabakalarda 13.2 sayı, 2.3 ribaund ve 2.7 asist ortalaması yakaladı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*