Erling Haaland’ın tutkusu takım arkadaşını rahatsız etti!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City, geçtiğimiz yaz yılında kadrosuna kattığı isimler ile dikkat çekmişti.?Borussia Dortmund’dan transfer edilen Norveçli golcü futbolcu Erling Haaland, bu sezon gösterdiği performans ile takımını resmen sırtlamış durumda. Yıldız isim ile birlikte transfer edilen Arjantinli oyuncu, Haaland hakkında konuştu ve tutkusu olan şeyden rahatsız olduğunu dile getirdi.

PERFORMANSI HAYRAN BIRAKTI

Pep Guardiola yönetimindeki Manchester City’de Erling Haaland, şu ana kadar gösterdiği performansla tüm futbolseverlerin ilgi odayı oldu. Norveçli golcü, bu sezon ligde 25 resmi müsabakada 27 kez rakip fileleri havalandırdı ve bunun yanında takım arkadaşlarına 5 gol pası vererek dikkatleri üzerine çekti.  

PREMIER LİG’DE REKOR KIRDI

Rekorların adamı Norveçli yıldız Erling Haaland, bir rekor daha kırdı. Manchester City’nin Bournemouth ile oynadığı karşılaşmada gol atan Haaland, kulüp tarihinin bir sezonda en çok gol atan futbolcusu oldu. Premier Lig’de 27. golünü kaydeden genç süperstar, Sergio Agüero’nun 26 gollük sezonunu şimdiden geride bıraktı.

HAALAND İLE BİRLİKTE TRANFER OLDU

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City, geçtiğimiz yaz Julian Alvarez’i renklerine bağladığını açıklamıştı. Kulüpten yapılan açıklamada, Arjantinli futbolcu ile beş buçuk yıllık sözleşme imzalandığı belirtilmişti.

Julian Alvarez, bu sezon Premier Lig’de 19 müsabakada 5 kez rakip fileleri sarsmıştı başardı.

İşte Julian Alvarez’in takım arkadaşı Erling Haaland hakkında Arjantin televizyon kanalı TyC Sports’a verdiği röportaj…

Haaland’ın Boca Juniors tutkusunu değiştirmek isteyen Alvarez, “Futbolun dışında da o iyi bir adam. Sürekli konuşuyoruz ve bir şeyler öğrenmek için onu izlemeye çalışıyorum. Geldiğimden beri bana, Boca taraftarı olduğunu söylüyor ve La Bombonera hakkında konuşuyor. Sanırım Borussia Dortmund’da Leonardo Balerdi’nin biraz etkisi oldu. Bunu yavaş yavaş değiştirmek istiyorum. Zor ama deneyeceğim” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*