Fenerbahçe yeni sezon formalarını paylaştı! Arma detayı

Sarı lacivertli ekibin 2022-2023 sezonunda giyeceği formalar sosyal medyada paylaşıldı. Formalarda dikkat çeken en büyük detay ise arma oldu. Öte yandan formaların satış fiyatı ortaya çıktı

KİEV MAÇI YARIN
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe 2. ön eleme turunda Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile kozlarını paylaşacak. Sarı-lacivertli ekip, Dinamo Kiev’i elemesi durumunda 3. ön eleme turuna yükselecek. Sarı-lacivertliler, Kiev’i elemesi halinde Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Avusturya ekibi Sturm Graz ile karşılaşacak. 

KADROYA ÇOK SAYIDA TAKVİYE
Fenerbahçe’de yaz transfer dönemi şu ana kadar oldukça hareketli geçti. Sarı-lacivertliler ilk olarak Lincoln Henrique’yi kadrosuna dahil etti. Bir dönem Galatasaray’da da forma giyen Bruma, PSV Eindhoven’dan sezon sonuna kadar kiralandı. Sarı-lacivertliler, Karagümrük’te dikkat çeken Emre Mor’la 3 yıllık anlaşma sağladı. Fenerbahçe’de transfer hamleleri daha sonra Tiago Çukur, Joshua King ve Willian Arao’nun kadroya dahil edilmesiyle sonuçlandı.

19 TEMMUZ (19.07) TARİHİNDE TANITILACAK
Fenerbahçe yeni sezon forma fiyatları henüz netlik kazanmadı ancak sarı lacivertli kulübün formaları 699.90 TL ila 899.90 TL arasında bir fiyattan satışa koyması bekleniyor. Fenerbahçe’nin yeni sezon formalarını dünya Fenerbahçeliler günü olan 19 Temmuz (19.07) tarihinde tanıtılacak. Ece Seçkin’in de yer alacağı Fenerbahçe forma lansmanı için taraftarlar heyecanlı.

TARAFTAR FOTOĞRAFLARI FORMADA
Fenerbahçe, taraftar fotoğraflarını futbolcu formalarıyla buluşturacak projeyi açıkladı.

Kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre, “Sahne bizim. Saldır Fenerbahçe, büyük taraftarın arkanda” sloganıyla başlanılan 2022-2023 futbol sezonunda taraftarlara, çubuklu formayı terleten futbolcuların en yakınında olma imkanı sunulan bir proje hayata geçirildi.

Bu projeyle taraftar fotoğraflarının, 2022-2023 sezonunda oynanacak 36 Süper Lig müsabakasında futbolcuların forma sırt numaralarında yer alacağı aktarıldı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*