Fenerbahçe’de Jorge Jesus ve Valencia konuştu! Yeni sözleşme ve play-off açıklaması

Sevilla ile deplasmanda oynanacak mücadele öncesi Teknik Direktör Jorge Jesus ve yıldız isim Enner Valencia, açıklamalarda bulundu. Jorge Jesus, Süper Lig’de play-off isteyip istemediği sorusuna yanıt verirken, Valencia ise sözleşme görüşmelerine değindi. 

‘ZOR BİR MAÇ OLACAK’

Karşılaşmayı değerlendirerek açıklamalrına başlayan golcü futbolcu, “Zor bir maç olacağını biliyoruz çünkü güçlü ve tecrübeli bir takıma karşı oynayacağız. Biz de kalitemizi biliyoruz, son dönemdeki oyunumuzu biliyoruz. Zor bir maç olacak ama elimizden geleni yapacağız.” dedi.

‘HEDEFİMİZ NETTİ, LİGİ KAZANMAK’

Sezon öncesi hedeflerinin şampiyonluk olduğunun altını çizen Valencia, “Güzel bir sezon geçiriyoruz hep birlikte, sezona başladığımızda hedefimiz çok netti ligi kazanmak. Bu anlamda iyi bir yolda olduğumuzu düşünüyorum. Farklı bir turnuvada Avrupa arenasında bir maça çıkacağız, elimizden gelen en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Hocanın güvenini hissetmenin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Hocamız da bunu geldiğinden beri tüm takıma hissettiriyor. Bu sayede oyuncular arasındaki rekabet de artıyor.” şeklinde konuştu. 

SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİ

Sözleşme görüşmelerine de değinen Ekvadorlu yıldız, “Yeni sözleşme konusunda kulüple görüşmeye devam ediyoruz. Bir anlaşmaya varılmasını umuyorum.” ifadelerini kullandı.

JORGE JESUS’UN AÇIKLAMALARI

Enner Valencia sonrası konuşan Jorge Jesus ise zor bir rakibe karşı mücadele edeceklerini şu sözlerle dile getirdi: “Güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Bu turnuvada güzel tarihi olan bir takımla karşılaşacağız. İyi kadroya sahip, güçlü bir takımlar. Ancak bizim de bu turu geçecek gücümüz var.”

‘AVRUPA LİGİ FİNALİ’NİN HAYALİNİ KURUYORUM’

Avrupa Ligi’nde finale çıkmanın hayalini kurduğunu da itiraf eden Portekizli çalıştırıcı, “Tabii ki 3. kez Avrupa Ligi finali oynamanın hayalini kuruyorum. Kaybettiğim finallerden biri Sevilla karşısındaydı. Bu turu geçersek çeyrek finale kalacağız. Kura şansımız olursa, her şey olabilir diye düşünüyorum.” dedi.

OYUN SİSTEMİ

Maçta uygulayacağı taktik ile ilgili soru üzerine Jesus, “Son 16 turuna kalırken iyi bir performans sergiledik. Hangi maçta hangi sistem en iyisi ise onunla oynadık. Yarın oynayacağımız sistem de daha önce oynadığımız bir sistem olacak. Avrupa Ligi’nde 10 maç oynadık. 7 galibiyet ve 3 beraberlik elde ettik. İyi sonuçlar alırken, birçok farklı sistem ve diziliş kullandık. Yarın da en uygun sistem neyse onunla oynayacağız. Ama bu, takımın alışık olmadığı bir şey olmayacak.” şeklinde cevap verdi.

Ayrıca asıl hedeflerinin Süper Lig olduğunu da söyleyen Portekizli çalıştırıcı, “Bu turnuvada favori olmadığımızı biliyoruz. Ama biz de iyi bir performans sergiledik. Asıl hedefimiz Süper Lig’i kazanmak ancak Avrupa’da da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı. 

PLAY-OFF YORUMU

“Süper Lig’de Play-Off istiyor musunuz?” sorusuna ise Jesus, “Bugün Avrupa Ligi maçını konuşmak için buradayız. Türkiye Ligi için cevap veremem. Onu sonra konuşuruz. Ayrıca kimse bana fikir vermez. Düşüncelerim benim kafamdaki düşüncelerimdir.” şeklinde cevap verdi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*