Fransızlar, Galatasaray-PSG görüşmesini duyurdu! Icardi’nin bonservisi ortaya çıktı

Galatasaray’da transfer çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz sezonun başında PSG’den kiralık olarak sarı-kırmızılı ekibin kadrosuna dahil olan Arjantinli yıldız Icardi, gündemin ilk sırasında yer alırken sıcak gelişmeler yaşandı.

GEÇEN SEZONA DAMGA VURDU

Sezon başında PSG’den kiralanan Arjantinli golcü, en önemli maçlarda attığı kritik goller, takımın zorlandığı anlarda şapkadan çıkarttığı tavşanlar ile şampiyonluğun en büyük mimarlarından birisi oldu. Attığı gollerden sonra yaptığı sevinçle, taraftarların onun için söylediği “Aşkın Olayım” şarkısıyla Icardi, Galatasaray’da unutulmaz bir sezon geçirdi.

Sadece gol atmakla kalmadı asist krallığında üst sıralara oynayacak kadar da arkadaşlarına servis yaptı. Arjantinli yıldız Galatasaray formasıyla 25 karşılaşmada forma giyerken 22 gol atıp 8 asist yaptı.

‘BURADA ÇOK MUTLUYUM’

Tecrübeli golcü transferle ilgili soruya şu cevabı vermişti: “Tatilden sonra göreceğiz. Şu anda başka bir kulüple kontratım var. Bununla ilgili görüşülmesi gerekiyor. Burada çok mutluyum. Taraftarları çok seviyorum. Kulübü çok seviyorum. Burada birçok insan bana çok iyi yardımcı oluyor. Mutluyum ancak konuşulması gereken çok şey var.”

GALATASARAY HAREKETE GEÇTİ

Kazanılan şampiyonluğun en büyük mimarlarından Mauro Icardi, kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından PSG’ye geri döndü. Ancak Galatasaray, Arjantinli yıldızın bonservisini almak için harekete geçti.

AL HİLAL İDDİALARI

Geçtiğimiz günlerde Jorge Jesus yönetimindeki Al Hilal’in forvet hattına yıldız bir ismi dahil etmek istediği öne sürüldü. Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; Al Hilal Teknik Direktörü Jorge Jesus, forvet hattına Paris Saint Germain’den Mauro Icardi’nin dahil edilmesini istedi.

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Shabab’ın da Mauro Icardi’nin peşinde olduğu aktarıldı. Arjantinli forvetin transferi için Al Shabab’ın Paris Saint Germain’e 20 milyon euroluk bonservis bedelini ödemeye hazır olduğu vurgulandı.

L’EQUIPPE DUYURDU

Fransız basınının önde gelen gazetelerinden L’Equipe ise Galatasaray’ın Mauro Icardi’nin bonservisini almak için PSG ile pazarlıklarını sürdürdüğünü okurlarına taşıdı.

BONSERVİSTE SIKI PAZARLIK

Haberin detaylarına göre Galatasaray ve PSG, Icardi’nin bonservisi için 10 milyon euronun üzerinde bir ücret üzerinden sıkı bir pazarlıklar yapıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*