Galatasaray’a sürpriz golcü! 41 maçta 24 gol (29 Haziran Transfer Haberleri)

Transfer döneminin açılmasıyla birlikte kulüpler kadrolarını güçlendirme adına çalışmalarını sürdürüyor. Süper Lig’de en hareketli kulüp ise Trabzonspor oldu. Bordo-mavililer, Kourbelis, Joaquin Fernandez ve son olarak Mislav Orsic’i kadrosuna kattı.

Ryan Kent ve Edin Dzeko transferlerini tamamlayan Fenerbahçe de transfere hızlı giriş yaptı. Beşiktaş ve Galatasaray henüz transfer yapmadı.

Dört büyük kulüp başta olmak üzere Süper Lig kulüplerinin gündeminde birçok önemli yıldız bulunuyor. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik…

09:5529 Haziran 2023

Fenerbahçe, Mert Müldür ile anlaşma sağladı

Ryan Kent ve Edin Dzeko’yu kadrosuna katan Fenerbahçe, üçüncü transferini gerçekleştirmek üzere.

Sarı-lacivertliler, İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo’da forma giyen Mert Müldür ile anlaştı. 24 yaşındaki sağ bekin kulübüyle görüşmeler ise devam ediyor.

Fenerbahçe’nin Sassuolo’ya yaptığı teklif de belli oldu. Kanarya, İtalyan ekibine 2 milyon Euro teklif etti.

09:5329 Haziran 2023

Maxi Gomez’in talipleri artıyor

Trabzonspor’da transfer gelişmesi… Suudi Arabistan, İspanya ve ABD’den talipleri bulunan Trabzonspor’un yıldızına ilk somut girişim Yunanistan’dan geldi. Olympiakos Kulübü, Trabzonspor’la iletişime geçip, fiyat sordu.

Yeni sezonda kadro yapılanmasına giden Trabzonspor, renklerine bağladığı isimlerin yanı sıra kadroda düşünülmeyen futbolcular için gelen teklifleri değerlendirecek. Bordo- mavililer, dünyanın dört bir yanından talibi olan yıldız futbolcusu için kapıyı 4-5 milyon eurodan açmayı düşünüyor.

Orsic’in ardından bir diğer Hırvat yıldız Bruno Petkovic için yoğun mesai veren Trabzonspor’da, bu transferin durumu biraz da Maxi Gomez’in gidişiyle ve ondan gelecek bonservisle alakalı. Uruguaylı milli forvetin pek çok talibi var ancak ilk ciddi hamleyi Olympiakos yaptı. Yunan kulübü, Trabzonspor’la iletişime geçip, bonservis beklentisini sordu.

Maxi Gomez konusunda Olympiakos ile masaya oturulursa, Zinckernagel transferi pazarlıklarda yeniden gündeme gelebilir. Bordo-Mavililer, Olympiakos’un Danimarkalı ofansif orta saha oyuncusu için kiralama teklifi yapmış ancak olumsuz cevap almıştı. Olympiakos aynı zamanda Bartra’yı listesinde bulunduruyor. (FANATİK)

09:5129 Haziran 2023

Beşiktaş’tan Kerem Demirbay bombası

Bayer Leverkusen’de foram giyen 29 yaşındaki Kerem Demirbay, dört yıl önce Hoffenheim’den Leverkusen’e tam 32 milyon Euro karşılığında transfer edilmişti. Orta sahada iki yönlü görev yapabilen Demirbay, 29 yaşında ve 1,83 boyunda… Geride bıraktığımız sezonda Leverkusen’le 36 maça çıkan Kerem, beş gol ve üç asistle oynadı.

Kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi kalan Kerem Demirbay’ın, piyasa değeri 6 milyon Euro seviyesinde bulunuyor. Türkiye’nin U-19, U20 ve U-21 Milli Takım’larında forma giymesine rağmen A Takım olarak Almanya’yı seçen Kerem, sadece 2 maça çıkabilmişti.

Deneyimli oyuncu, Türkiye Futbol Federasyonu’nun son çıkardığı, ‘mavi kart’ istisnasına göre yerli statüsünde olarak forma giyebiliyor. Yönetimin, menajerler tarafından önerilen futbolcu için maliyet planı istediği ve teknik ekiple de oyuncuyu görüşeceği bildirildi. (FANATİK)

09:4129 Haziran 2023

Galatasaray’dan Fedor Chalov atağı!

Galatasaray golcü transferi için arayışlarını sürdürüyor. Bir yandan Mauro Icardi’nin bonservisini almak için yoğun mesai harcayan Aslan bir yandan da diğer isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. Ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano’nun haberine göre Sarı-Kırmızılılar, CSKA Moskova’da forma giyen Fedor Chalov için harekete geçti. Galatasaray’ın yıldız oyuncu için teklif hazırlığı içinde olduğu vurgulandı. 2017 yılından beri Rus ekibinde forma giyen 25 yaşındaki golcü geçen sezon ortaya koyduğu performansla dikkatleri çekti.

Rus golcü Fedor Chalov’un 2017’de piyasa değeri sadece 400 bin Euro civarındaydı. 25 yaşındaki yıldız futbolcunun şimdiki değeri ise 12 milyon Euro. Rus yıldız, yaklaşık 6 yıllık süreçte değerini artırmayı başardı. Galatasaray, golcü futbolcunun transferi için yoğun mesai harcıyor.

Chalov, geçtiğimiz sezon Rusya Ligi ve Rusya Kupası’nda CSKA formasıyla 41 maçta görev yaparken 24 golle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. (TAKVİM)

09:4529 Haziran 2023

Nottingham Forest, Kerem Aktürkoğlu için Galatasaray ile temasa geçti

Son şampiyon Galatasaray’ın yıldızlarına ilgi giderek büyüyor. Çok sayıda futbolcusu için Avrupa’nın önde gelen kulüplerinden teklifler alan Sarı-Kırmızılılar’da flaş bir gelişme daha yaşandı. Takvim’de yer alan habere göre Premier Lig’de mücadele eden Nottingham Forest, Kerem Aktürkoğlu’nun transferi için harekete geçti.

İngiliz ekibinin yaklaşık 6 aydır milli futbolcuyu takip ettiği ve geçtiğimiz günlerde Galatasaray’a bonuslarla beraber 11 milyon Euro’luk teklif yaptığı öğrenildi. Ancak; Sarı-Kırmızılı yönetimin bu rakamı çok az bulduğu ve Nottingham’a “hayır” yanıtının verildiği belirlendi. Kerem’in transferi konusunda ısrarcı olan İngilizler’in önümüzdeki günlerde revize edilmiş bir teklifle yeniden Galatasaray’ın kapısını çalmasına kesin gözüyle bakılıyor. Kariyer planlamasını en geç 2 yıl içinde Avrupa’ya gitmek üzerine yapan Kerem Aktürkoğlu’nun Premier Lig’de oynamaya çok sıcak baktığı ancak yönetimin alacağı karara da saygı duyduğu ifade edildi. (TAKVİM)

09:3729 Haziran 2023

Cengiz Ünder ve Alexis Sanchez el ele Aslan’a!

Şampiyonlar Ligi kadrosu kurmak isteyen Galatasaray, eski gözdeleri Alexis Sanchez ve Cengiz Ünder’i birlikte transfer etmeyi planlıyor.

Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, Marsilya ile sözleşmesi sona eren Şilili golcü Sanchez ve milli yıldız Cengiz için yeniden çalışmalara başladı.

34 yaşındaki Sanchez’in menajeri, Arap kulüplerinden beklediği teklifler gelmediği için Galatasaray’a yeşil ışık yaktı. Yıldız futbolcu da Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Cimbom’a sıcak bakıyor.

Cengiz Ünder transferi ise Marsilya’nın yeni hocası Marcelino’nun vereceği karara bağlı. Cengiz Ünder geçtiğimiz sezon Marsilya formasıyla 46 maça çıktı. Milli yıldız, 5 gol ve 6 asistlik bir performans sergiledi.

Cengiz’in Fransız ekibiyle olan sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor. 25 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 20 milyon Euro.

Alexis Sanchez ise bu sezon Ligue 1 ekibiyle 44 maçta süre aldı. Şilili forvet, 18 gol ve 3 asist kaydetti. 

Deneyimli golcünün güncel piyasa değeri ise 4 milyon Euro. (FOTOMAÇ)

09:3429 Haziran 2023

Beşiktaş’ın gündeminde Jean Onana var!

Orta sahaya takviye yapmak isteyen Beşiktaş’ta sıcak bir gelişme yaşandı Siyah-Beyazlılar, Fransız ekibi Lens’in ön liberosu Jean Onana’nın peşinde… Fransız basınında yer alan yer alan habere göre, geçen sezon 4 milyon Euro’ya transfer edilen 23 yaşındaki futbolcu, beklediği şansı bulamazken oynayabileceği bir takıma gitme peşinde. Beşiktaş’ın genç orta sahaya talip olduğu belirtilirken önümüzdeki günlerde bu transfere onay çıkabileceği aktarıldı. Kamerunlu oyuncu geçen sezon 21 maçta görev aldı. (FANATİK)

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*