Galatasaray’da Barış Alper Yılmaz’dan sonra bir imza daha! Menajeri İstanbul’a geldi

Galatasaray Süper Lig’de kritik haftalara girerken iç transferde de görüşmeler tüm hızıyla devam ediyor. 33. haftada Başakşehir ile karşılaşacak Sarı-Kırmızılı takım Barış Alper Yılmaz’la yeni sözleşme imzaladı. Galatasaray’da Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur diğer yerli futbolcularla da yeni sözleşme görüşmelerini sürdürüyor.

BARIŞ ALPER İLE 2027’YE KADAR

Galatasaray, özellikle bu sezon Okan Buruk yönetiminde sergilediği performansla dikkatleri çeken Barış Alper Yılmaz’ın sözleşmesinin 2026-27 sezonunun sonuna kadar uzatıldığını resmen açıkladı.

‘GALATASARAY FORMASINI ONURLA, GURURLA TAŞIYORUM’

İmza töreni sonrası açıklamalarda bulunan Barış Alper Yılmaz, “Öncelikle çok mutluyum. 1 yıl daha uzatmış bulunmaktayım. 2 sene önce geldim. 2 senedir Galatasaray formasını onurla, gururla taşıyorum. Bundan sonra da uzun yıllar Galatasaray formasını taşımak istiyorum. Bana güvenen başta başkanım, yönetimimiz, teknik heyetimize çok teşekkür ederim. Bu sezon inşallah şampiyon olup önümüzdeki sezon Galatasaray formasını Avrupa’da terletmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

NELSSON’A ZAM YAPILMIŞTI

Yaz transfer döneminde İspanyol ekibi Sevilla’dan teklif alan ancak sarı-kırmızılı ekipte kariyerine devam eden Nelsson’un maaşında artışa gidilmişti. Danimarkalı savunmacının 900 bin Euro olan garanti ücreti, yapılan anlaşmayla 1.3 milyon Euro’ya çıkarılmıştı.

Nelsson’un 25 milyon Euro’luk serbest kalma maddesinde ise bir değişikliğe gidilmedi. Sarı-kırmızılı takım ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Danimarkalı oyuncunun sadece bu sezonluk maaşına zam yapmıştı.

BOEY’LA GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Bu sezon Galatasaray’da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Sacha Boey ile ilgili de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Taraftarın sevgilisi olan Boey, Avrupa kulüplerinin de radarına girdi. Yönetim, genç sağ bek için flaş karar aldı. Sacha Boey ile masaya oturacak yönetim, oyuncunun sözleşmesinde düzenlemeye gidecek. Sarı kırmızılılar oyuncunun sözleşmesini 2026 yılına kadar uzatacak. Galatasaray’dan 480 bin euro kazanan Fransız oyuncunun maaşı 1,25 milyon euro yükseltilecek.

MENAJERİ İSTANBUL’A GELDİ

Galatasaray’da son haftalara girilirken Barış Alper Yılmaz’ın ardından diğer futbolcularla da yeni sözleşme görüşmeleri sürüyor. Sarı-Kırmızılı takımın her konuda anlaşmaya vardığı Kerem Aktürkoğlu’nun menajeri Erkut Söğüt İstanbul’a geldi.

15 MİLYON TL KAZANACAK

Galatasaray’la 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve senelik 9.5 milyon TL kazanan Kerem Aktürkoğlu’nun 15 milyon TL civarı bir maaş alması bekleniyor. Yıldız futbolcunun sözleşmesinde ayrıca bonuslar da yer alacak. Son pürüzlerin ardından Kerem Aktürkoğlu da yeni sözleşmeye imza atacak. Dün gece geç saatlere kadar Söğüt ve Erden Timur arasında pazarlıklar devam etti. İkilinin bugün bir kez daha görüşeceği öğrenildi.

İKİ KATINA YAKIN ZAM

2021 yılında sözleşmesi uzatılan ve zam yapılan Kerem Aktürkoğlu yeni maaşı önceki maaşının neredeyse iki katı olacak. Kerem bir önceki sözleşmesine göre; 2021-2022 sezonunda 7 milyon TL, 2022-2023 sezonunda 8 milyon TL, 2023-2024 sezonunda 9 milyon TL, 2024-2025 sezonunda 10 milyon TL, 2025-2026 sezonunda 11 milyon TL kazanacaktı.

KEREM’İN PERFORMANSI

Bu sezon Galatasaray formasıyla 33 maça çıkan Kerem Aktürkoğlu 10 gol, 8 asisitlik performans sergiledi. 24 yaşındaki yıldız futbolcu geçen sezon 52 kez giydiği Galatasaray formasıyla 13 gol, 9 asistlik performans ortaya koymuştu.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*