Galatasaray’da Beknaz Almazbekov’dan Fenerbahçe iddialarına cevap geldi!

Galatasaray altyapısının en dikkat çeken oyuncularından Kırgız Beknaz Almazbekov’ın Fenerbahçe’ye gideceği iddia edilmişti. 17 yaşındaki futbolcu sosyal medya hesabından çıkan iddialara yanıt verdi.

İngilizlerin ünlü yayın organı The Guardian gazetesi, 2005 doğumlu dünyanın gelecek vadeden 60 futbolcusunu belirlerken, listede Fenerbahçe’den Arda Güler’le beraber Galatasaray’dan Beknaz Almazbekov’a da yer vermişti.

Galatasaray altyapısında bu sezon 21 maçta forma giyen Beknaz performansıyla dikkat çekti. Genç yıldız adayı, 16 gol ve 5 asistlik katkısıyla göz doldurdu.

SEZON SONU MESAJI

Galatasaray U19 takımının sezonu ikinci tamamlamasının ardından genç Beknaz sosyal medya hesabından paylaşım yaptı; “İyisiyle kötüsüyle koskoca sezonu kendi ligimizde 2.olarak tamamladık. Ben Galatasaray akademesine 5 buçuk sene önce Florya’nın kapısından içeri girdim ve bu süreçte birlikte çalıştığım en iyi ekiplerden diyebilirim. Bu muhteşem ekiple birlikte çalışmaktan her zaman gurur duydum. Bundan sonraki süreçte herkese başarılarla ve güzen anılarla dolu bir hayat diliyorum ve herkesi çok seviyorum” ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE İDDİALARINA YANIT VERDİ

17 yaşında olan ve henüz Galatasaray’la profesyonel sözleşmesi bulunmayan Beknaz Almazbekov’un sezon sonunda Fenerbahçe’ye transfer olacağı iddia edildi. Geçtiğimiz aylarda da yine Fenerbahçe’nin genç yıldız adayını kadrosuna katabileceği dedikoduları çıkmıştı.

Beknaz – Fenerbahçe iddialarının artmasının ardından genç oyuncu bir sosyal medya hesabına verdiği cevapta “Haberleri soracaksınız yalan. Öyle bir şey yok. Birileri uydurmuş, öyle bir şey yok. Asla ve asla gitmem” ifadelerini kullandı. Beknaz ayrıca “Galatasaray’dan ayrılmıyorsun değil mi?” sorusuna “Yok” diye kesin bir cevap verdi.

Romelu Lukaku’nun Empoli’ye karşı muhteşem performansı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*