Galatasaray’da değişim zamanı! Okan Buruk’tan sürpriz karar

Buruk, Kasımpaşa maçından farklı olarak kadroda 3 değişikliğe gidecek. Başarılı teknik adam, cezalı Nelsson’un yerine Kaan Ayhan’ı 11’de sahaya sürecek. Okan Hoca, kale ve savunma kurgusunda başka bir değişiklik yapmayacak.

Okan Buruk’un diğer iki hamlesinin ise ön tarafta olacağı kaydedildi. Kasımpaşa maçında 11 başlayan Yunus ve Mata’nın bu kez tercih edilmeyeceği belirtildi. Tecrübeli teknik adamın, bu iki isim yerine Rashica ve Barış’la maça başlayıp, fiziksel olarak henüz tam hazır olmayan Zaniolo’yu ise ikinci yarı sahaya sürmeyi düşündüğü bildirildi. Buruk’un bunun dışında herhangi bir değişiklik yapmayı planlamadığı belirtildi.

12 puanlık mental baskı

Galatasaray’da bir günlük iznin ardından Konyaspor maçının hazırlıkları dün akşam yapılan antrenmanla başladı. Sarı-kırmızılılarda Mertens ve Mata’nın tedavisinin sürdüğü belirtildi. Ligde herhangi bir kayıp yaşamadan yoluna devam etmek isteyen Cim-Bom, 17 Mart Cuma günü oynayacağı karşılaşmayı kazanarak, en yakın rakibi Fenerbahçe’ye, iki maç fazlasıyla bile olsa 12 puanlık psikolojik baskı sağlamayı amaçlıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*