Galatasaray’da Nicolo Zaniolo fırtınası! İtalya’da gündem oldu: Artık üzgün değil

Dursun Özbek başkanlığındaki Galatasaray’ın ara transfer ve tescil döneminde takıma kazandırdığı Nicolo Zaniolo, süre aldığı hazırlık maçlarında gösterdiği performansla alkışları topladı.

23 yaşındaki futbolcunun sarı-kırmızılı formayla gösterdiği performans İtalyan basınını da etkiledi. Çizme basınında yer alan haberde, Nicolo Zaniolo hakkında çarpıcı ifadeler kullanıldı.

2027’YE KADAR SÖZLEŞME İMZALADI

Nicolo Zaniolo, Roma’dan Galatasaray’a 15 milyon euro bedelle transfer oldu. Sarı-kırmızılılar, genç oyuncunun bir sonraki satışından Roma’ya yüzde 20 pay verileceğini Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.

Nicolo Zaniolo, Galatasaray ile 30 Haziran 2027’ye kadar sözleşme imzaladı. İtalyan futbolcunun güncel piyasa değeri 30 milyon euro.

OYUNA GİRDİ, ŞOV YAPTI

Nicolo Zaniolo, Galatasaray’ın İstanbulspor ile oynadığı hazırlık maçında hayran bıraktı. Sarı-kırmızılılarda ikinci yarının başında oyuna dahil olan genç oyuncu, 84’üncü dakikada fileleri havalandırdı.

23 yaşındaki futbolcu, dakikalar 88’i gösterdiğinde ise Leo Dubois’nın attığı golde asisti yapan isim oldu.

“ZANIOLO ARTIK ÜZGÜN DEĞİL”

İtalyan basınından Correire dello Sport’ta yer alan haberde Nicolo Zaniolo’nun performansı hakkında övgü dolu ifadeler kullanıldı.

“Nicolo Zaniolo artık üzgün değil” başlıklı haberde; “Nicolo Zaniolo’nun yüzünden Roma’daki son döneminde olduğu gibi üzüntü ve ızdırabı okuyamazsınız artık” denildi.

Nicolo Zaniolo için yapılan haberde, İtalyan futbolcunun attığı gollerden sonra takım arkadaşları ve taraftarlarla yaşadığı sevinçlere de yer verildi. Correire dello Sport’taki haberde, “84. dakikada gol attı ve 88 dakikada ise çizgiye inerek bir asist yaptı. İçinde bir coşku vardı. Gol sevinci sırasında takım arkadaşları ona katıldı ve hemen kucaklaştılar” ifadeleri kullanıldı.

İtalyan basınında yer alan haberde Nicolo Zaniolo’nun gösterdiği performans sonrası Teknik Direktör Okan Buruk’un güvenini kazandığı vurgulandı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*