Galatasaray’da Sergio Oliveira’dan Fenerbahçe itirafı! ‘Hayatım boyunca unutmayacağım’

Geçen sezonun başında Porto’dan Galatasaray’a transfer olan Sergio Oliveira, sarı-kırmızılı forma ile gösterdiği performans dikkat çekti. Yayıncı kuruluşa konuşan tecrübeli futbolcu, Fenerbahçe hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu.

Beşiktaş maçı hakkında konuşan Sergio Oliveira, “Yıl boyu çok çalıştık, güçlü bir takım oluşturmayı başardık. Zor maçlar vardı. Bunun sonucunda şampiyon olduk. Bizim için önemli olan da buydu. Kazanacağız dediğim maç evimizdeki Beşiktaş maçıydı. O maçı kazandıktan sonra güçlü bir takım haline geldik. O maçtan sonra şampiyonluğu kazanacağımıza inancım arttı” dedi.

Fenerbahçe derbisinde attığı gol hakkında konuşan tecrübeli futbolcu, “Farklı bir maçtı. Üzerimizde büyük bir baskı vardı. Taraftara karşı sorumluluğumuz vardı. Onları üzemezdik. İyi oynadık, taraftarımız için kazandık. Hayatım boyunca unutmayacağım bir gol attım. İlk yılımda şampiyonluğu kazandığım için çok mutlu oldum” sözlerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi hakkında konuşan Oliveira, “6 tane önemli maç var önümüzde. Gruplara kalmamız gerekiyor. Şampiyon olduk fakat ayağımızın yere sağlam basması gerekiyor. Her gün ciddi bir şekilde çalışıp istekli bir şekilde hareket etmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Lusa Torreıra’nın performansını yorumlayan Portekizli yıldız, “Lucas en üst seviye bir oyuncu. Çok uzun değil ama hava toplarında da etkili oluyor. Berkan ve Midstjö de önemli oyuncular. Hoca ne isterse bizim ona odaklanmamız gerekiyor. Her zaman daha fazlasını istemeliyiz” dedi.

Icardi’nin geri dönmesini isteyen Sergio Oliveira, “Icardi en üst seviye bir oyuncu. Bir numara ve liderdi. Umarım geri gelir. Haberlerde Umarım ailesi en kısa sürede sağlığına kavuşur” sözlerini sarf etti.

Galatasaray’da mutlu olduğunu söyleyen tecrübeli futbolcu, “Maçları babamla izlerdik. O zaman Arsenal ve Real Madrid’in maçlarını izlemiştim. Galatasaray çok önemli bir takım. Tarihi önceden yazdı, şimdi tekrardan yazmamız gerekiyor. Asıl hedefimiz şampiyonluk. Avrupa’da maç maç ilerlememiz gerekiyor. Türk kupası da önemli. İlk önce şampiyonluğa odaklanmamız gerektiğine inanıyorum. Türkiye’de trafik inanılmaz. Buradaki insanlar çok iyi. Çok güzel bir ülke, burada olduğum için çok mutluyum.” açıklamalarında bulundu.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*