Galatasaray’dan sürpriz teklif! Komşuya çıkarma

Kadrosunu Kaan Ayhan, Nicolo Zaniolo ve Sam Adekugbe ile güçlendiren Galatasaray’da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-kırmızılılar genç ve gelecek vadeden bir isim için teklif yaptı.

DEPREMZEDELER İÇİN TURNUVA KARARI
Yabancısı, yerlisi, taraftarıyla tüm camia yaraları sarmaya çalışırken Galatasaray; deprem bölgesine bağış yapmak için Demirspor, İstanbulspor ve Eyüpspor’un katılacağı bir turnuva düzenleme kararı aldı. Nef Stadı’nda 3-5 Mart arasında oynanacak maçların geliri deprem bölgesine bağışlanacak.

Galatasaray, ligin 24. haftasında deprem sonrası ligden çekilen Gaziantep maçının iptal olmasıyla birlikte haftayı maç yapmadan tamamlayacak ve hazırlıklarını 20-26 Şubat tarihlerinde Antalya’da yapacağı kampla devam edecek. Sarı-kırmızılı ekibin yanı sıra Adana Demirspor da Hatayspor maçının iptali nedeniyle haftayı boş geçecek. İstanbulspor da haftanın BAY takımı. 1. Lig’in en güçlü şampiyonluk adaylarından olan Eyüpspor’un ise Adanaspor’un ligden çekilmesi nedeniyle 24. haftada maçı yok.

ASLAN’IN HEDFİ KONSTANTELIAS
Kadrosuna genç ve gelecek vadeden bir ismi katmak isteyen Galatasaray’da yeni bir isim gündeme geldi. Yunan basını sport24’te yer alan habere göre; Galatasaray, PAOK forması giyen Giannis Konstantelias’ı kadrosuna katmak istiyor.

6 MİLYON EURO
Habere göre, gelecek vadeden oyuncuyu transfer etmek isteyen sarı-kırmızlı kulübün 6 milyon euroluk bir teklif yaptığı belirtilirken, Yunan ekibinin bu teklifi reddettiği kaydedildi.

Özellikle AEK maçında yaptığı asistle kalitesini gösteren yıldız oyuncuyla Leeds United ve Manchester United’ın da ilgilendiği yazıldı. PAOK ile 2027 yılana kadar sözleşmesi bulunan 19 yaşındaki 10 numara, bu sezon çıktığı 22 maçta 1 gol ve 6 asist yaptı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*