Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamasında Simge sürprizi!

Geçtiğimiz hafta MKE Ankaragücü maçının ardından şampiyonluğunu garantileyen sarı-kırmızılılar derbi galibiyetiyle sezonu kapatmak istiyor. Yarın saat 19.00’da Nef Stadyumu’nda oynanacak Fenerbahçe maçı sonrası Galatasaray şampiyonluk kutlaması gerçekleştirecek.

FENERBAHÇE SEZONUN SON MAÇI OLACAK
Galatasaray, Fenerbahçe derbisiyle bu sezonki son maçına çıkacak. Sarı-kırmızılılar son hafta Hatayspor ile karşılaşacaktı. 6 Şubat’taki yaşanan deprem felaketinden dolayı Hatayspor’un ligde çekilmesiyle Cimbom son haftayı müsabaka yapmadan geçirecek ve 3-0 hükmen galibiyet alacak.

SİMGE GELECEK
Fenerbahçe derbisinin ardından Galatasaray, şampiyonluk kutlaması yapacak. Sahada platform kurulacak ve futbolcular seçtikleri şarkılarla sahneye çıkacak. Çeşitli sanatçılar da konser verecek. Bu sanatçılar arasında Beşiktaşlılığı bilinen şarkıcı Simge Sağın’ın da olacağı öğrenildi.

‘AŞKIN OLAYIM’ ŞARKISINI SÖYLEYECEK
Simge, Mauro Icardi ile özdeşleşen ‘Aşkın Olayım’ şarkısını söyleyecek. Sarı-kırmızılılar daha sonra 2022-2023 sezonu şampiyonluk kupasını kaldıracak.

SUPER BOWL SEVİYESİNE ÇIKACAK
Kutlamalarla ilgili olarak Nevzat Dindar’ın edindiği bilgiye göre şu şekilde planlanıyor;

* Kutlamaların özel konuğu Galatasaray’ın eski hocası Graeme Souness olacak. Kadıköy’de diktiği bayrakla hatırlanan ve “Ulubatlı Souness” diye hatırlanan İskoç çalıştırıcı, sahneye bayrakla çıkacak ve Nef Stadı’na da Galatasaray bayrağını dikecek.

* Kutlamalardın Super Bowl seviyesine çıkılması planlanıyor.

* Maç sonunda ilk önce küçük bir sahne kurulacak ve Kenan Doğulu konseri olacak. 15 dakika sürecek.

* Kupa törenine futbolcular tek tek çağrılacak. Oyuncular kendi istedikleri şarkı ile platforma gidecekler.

* Kupa kaldırıldığı an ise ışık gösterisi olacak. Pyro denilen sistem uygulanacak.

EVİNDE 16 MAÇTIR YENİLMİYOR
Galatasaray ayrıca ligde Nef Stadyumu’nda oynadığı son 16 müsabakada yenilmedi. Sarı-kırmızılılar, evinde sadece 2. haftada Giresunspor’a 1-0’lık skorla mağlup olurken, bu maçın ardından oynadığı 16 mücadelede 14 galibiyet, 2 beraberlik elde etti.

SON 4 MAÇINI KAZANDI
Öte yandan Galatasaray, Süper Lig’de oynadığı son 4 karşılaşmadan 3 puanla ayrıldı. Ligde son olarak 32. haftada deplasmandaki Beşiktaş derbisinde yenilen sarı-kırmızılılar, daha sonra Başakşehir, İstanbulspor, Sivasspor ve MKE Ankaragücü’nü mağlup etti.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*