Günün bomba transfer haberleri (3 Temmuz 2023)

Transfer döneminin açılmasıyla birlikte kulüpler kadrolarını güçlendirme adına çalışmalarını sürdürüyor. Beşiktaş’ta kadrodaki yerini Mert Günok’a kaptıran Ersin Destanoğlu’na sürpriz bir talip çıkarken, transfer dönemine fırtına gibi bir giriş yapan Trabzonspor, iki yıldız için harekete geçti.

Fenerbahçe ise Arda Güler’in olası ayrılığı nedeniyle dünya yıldızı 10 numarayı gündemine aldı. 

İŞTE TRANSFER DÜNYASINDA YAŞANAN SON GELİŞMELER

09:2903 Temmuz 2023

Trabzonspor’dan çifte transfer bombası!

Dimitrios Kourbelis, Joaquin Fernandez, Mislav Orsic ve Onuralp Çevikkan’ı kadrosuna katan Bordo-Mavililer, bombaları patlatmaya devam etmeye hazırlanıyor. Fırtına’nın gündemindeki bir isim İngiltere’den, diğeri ise Fransa’dan…

TRABZONSPOR’DAN VARDY İÇİN RESMİ TEKLİF

Bordo-Mavililer’in listesindeki son isim Leicester City’nin yıldız golcüsü Jamie Vardy oldu. Trabzonspor’un, İngiliz ekibiyle 1 yıllık kontratı bulunan 36 yaşındaki forvet için resmi teklifte bulunduğu öğrenildi. Leicester City’nin Trabzonspor Yönetimi’nin teklifini değerlendirmeye aldığı ve bu transfer için görüşmelerin sürdüğü bildirildi.

AARON RAMSEY ÖNERİLDİ

Transfer çalışmalarını sürdüren Bordo-Mavililer’in gündemine flaş bir isim geldi. Merkez orta saha için yıldız bir ismi kadrosuna katmak isteyen Fırtına’ya, menajerler aracılığı ile Aaron Ramsey önerildi. Daha önce Arsenal ve Juventus gibi devlerin formasını giyen tecrübeli futbolcu, geçtiğimiz sezonu Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice’te geçirdi. (FANATİK)

09:2703 Temmuz 2023

Ersin Destanoğlu’na Süper Lig’den sürpriz talip

Beşiktaş’ta teknik direktörlük görevine Şenol Güneş’in gelmesinin ardından forma yarışında geri planda kalan Ersin Destanoğlu adeta formayı unutmuştu. 22 yaşındaki kaleci, geçen sezon Avrupa’dan transfer teklifleri gelse de Beşiktaş Yönetimi tarafından yetersiz bulunduğu için takımda kalmıştı. Kariyerine daha fazla forma giyebileceği bir takımda devam etmeye sıcak bakan Ersin’e, Süper Lig’in yeni ekiplerinden Pendikspor talip oldu. (FANATİK)

09:2503 Temmuz 2023

Arda Güler yerine Fenerbahçe’ye dünyaca ünlü 10 numara!

Fenerbahçe, transferde yeni bir bomba için harekete geçmiş durumda. Sarı-Lacivertliler, dünyaca ünlü yıldız için devreye girerken transfer adına bu hafta pazarlıklara başlanacağı öne sürüldü.

İspanya’nın önde gelen medya kuruluşlarından AS’a göre Kanarya, şimdiden Arda’nın ayrılık senaryosuna karşı kolları sıvadı.

İspanyol gazetesine göre Fenerbahçe, bir dönem Fransa Milli Takımı’nın vazgeçilmezleri arasında yer alan Thomas Lemar’ı gözüne kestirdi.

Diego Simeone için artık kadroda önemli bir yeri olmayan Lemar da ayrılması muhtemel isimlerin başında geliyor. Fenerbahçe’nin 27 yaşındaki yıldızı kiralamak için harekete geçtiği kaydedildi.

Sarı-Lacivertlilerin bu hafta hem Atletico Madrid hem de Lemar’ın menajeri Pierre Delcher ile masaya oturacağı iddia edildi.

09:2203 Temmuz 2023

Philippe Coutinho’ya Süper Lig kancası!

Dev takımlarda forma giyen ve şu anki kariyerini Premier Lig ekibi Aston Villa’da devam ettiren Philippe Coutinho’ya Süper Lig ekibinden teklif geldiği öğrenildi.

İspanya’dan Sport’un haberine göre Beşiktaş, Philippe Coutinho’yu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Bu doğrultuda Aston Villa’ya 8 milyon Euro satın alma opsiyonu içeren bir kiralama teklifi yapıldı.

MAAŞININ TAMAMI ÖDENMEYECEK

Beşiktaş’ın yaptığı kiralama teklifinde dikkat çeken bir nokta da oyuncunun maaşının karşılanma şekli… Siyah-Beyazlılar, Coutinho’nun maaşının %40’ını ödemeyi planlıyor. Maaşın geri kalanını Aston Villa’nın karşılayacağı satın alma opsiyonlu bir kiralama anlaşması öngörülmekte.

Haberin Devamı
09:2003 Temmuz 2023

Galatasaray’a İngiltere’den 1.89’luk kule

Transferde şu ana kadar sessiz kalan son şampiyon, İngiltere çıkarması yapmıştı. Başkanvekili Erden Timur, Ada’da sürpriz bir stoperi gözüne kestirdi. Galatasaray’ın önümüzdeki günlerde başarılı oyuncu için resmen harekete geçeceği kaydedildi.

Transfer döneminin yeni açılmış olması ve sonlara doğru hareketliliğin artmasının beklenmesiyle Sarı-Kırmızılılar olası ayrılıklara karşı da hazırlıklarını yapıyor. Son gündeme gelen isim İngiltere’den oldu. Transfer çalışmaları için Ada’da bulunan Galatasaray Başkanvekili Erden Timur’un önemli hedeflerinden birinin Jan Paul van Hecke olduğu iddia edildi.

İngiliz ekibi Brighton forması giyen Hollandalı stoperin transferi konusunda kulüp içinde yapılan görüşmelerden olumlu sonuç çıktığı kaydedildi. Teknik direktör Okan Buruk’un da 23 yaşındaki futbolcu için onay verdiği belirtilirken Timur’un en kısa zamanda Mavi-Beyazlılar’la pazarlık masasına oturacağı belirtildi.

Haberin Devamı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*