Günün En Çok Oynanan Maçları

Antalyaspor – Beşiktaş: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Antalyaspor – Beşiktaş mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %66’sı karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Beşiktaş son haftaların en formda takımı…Galatasaray karşısında da net bir galibiyet aldılar. Bu sonuçla birlikte Beşiktaş şampiyonluk şansını sürdürdü. Ligin finalinde Galatasaray-Fenerbahçe derbisini de düşünürsek Şenol Güneş’li Beşiktaş son yılların en büyük sürprizinin hayalini kuruyor. Bu ihtimal Beşiktaş’ın performansını ve motivasyonunu Antalya’da diri tutacaktır. Antalyaspor ateş hattından uzaklaştı ve ligde kalma hedefine ulaştı. Beşiktaş’ın kazanmasını bekliyorum.

Adana Demirspor – Alanyaspor: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Adana Demirspor – Alanyaspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %41’i karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Uysal’ın Tercihi

İki rahat takımın gollü bir maçını izleriz. Adana Demirspor evinde muhteşem oynuyor. İçerde Fenerbahçe’den sonra en fazla gol atan takım. (Ort 2.4 Gol). Alanyaspor yeni hocası ile ilk maçı kazandı. Ömer Erdoğan çalıştırdığı takımları çok ofansif oynatan bir teknik adamdır. Alanya’nın da skora katkı da bulunmasını bekliyorum. 3.5 Üstü günün cazip seçimlerinden.

AC Milan – Lazio: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan AC Milan – Lazio mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %19’u karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Sezer Kenar’ın Tercihi

Milan rotasyonla başladığı Cremonese karşısında birçok pozisyonu cömert şekilde harcadı ve yediği golden sonra maçı çevirmek için çok uğraşsa da sahadan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı. İlk 4 adına önemli bir kayıp oldu. Hafta içi de bu zorlu karşılaşmadan sonra Şampiyonlar Ligi’nde Inter’i konuk edecekler. Lazio ise 2 maç aradan sonra Sassuolo’yu devirerek rahat bir nefes aldı. Şampiyonlar Ligi’ne gitme yolunda yine ufak da olsa bir avantaj yakaladılar. Milan’ın kazanmaya daha çok ihtiyacı var Lazio biraz daha rölantide götürmek isteyecektir. Milan’ın son 4 maçında olduğu gibi yine orta skora yakın bir maç olduğunu düşünüyorum. Taraf bahsi yerine 2-3 gol seçeneğini öneriyorum.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*