Günün En Çok Oynanan Maçları

İngiltere – Ukrayna: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı İngiltere – Ukrayna mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %31’i karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ozan Gür’ün Tercihi

Napoli’de rakibin orta saha hücum bağlantısını koparan İngiltere, iyi oyunla kazandı. Taktiksel anlamda İngilizlerin ilerleme kaydettiğini İtalya karşısında gördük. Ukrayna, geçtiğimiz yılın Haziran ayından bu yana maç oynamıyor. Bu durum konuk için ciddi bir handikap. İngiltere’nin arzulu oyunu ve İtalya karşısında gelen motivasyonun maç önünde önemli olduğunu düşünüyorum. İngilizler, oyunu ilk yarıdan çözebilecek kapasite ve öz güvene sahip.

Bodrumspor – Erzurumspor FK: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Bodrumspor – Erzurumspor FK mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %42’si karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Berat Kavuş’un Tercihi

Bodrumspor oynadığı son 3 karşılaşmada 3 mağlubiyet alarak yükselme potasından uzaklaşarak, yükselme şansını zora sokmuş durumda. Erzurum için ise alt sıralarla farkı açarak ligde daha garanti ve rahat bir konuma ulaşabilmek çok önemli. Ev sahibi Bodrumspor’un oynadığı son 3 karşılaşma karşılıklı golle sonuçlanırken, 3 karşılaşmada toplam 2-3 golle bitti. Konuk Erzurum tarafına baktığımızda ise oynadığı son 2 karşılaşmayı kazanan bir Erzurum görüyoruz. Mavi-beyazlı ekibin yükselen form grafiği dikkat çekiyor. Eruzurumspor’un oynadığı ve kazandığı son 2 karşılaşmada toplam 2-3 golle bitti. Bu karşılaşmayla ilgili göze çarpan ilk tercih karşılıklı gol var seçeneği olsa da ben tercihimi toplam gol bahsinden yana kullanacağım. Maçın genelinde toplam 2-3 gol izleyebiliriz.

Kazakistan – Danimarka: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan Kazakistan – Danimarka mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %24’ü karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Halil İbrahim Ağış’ın Tercihi

Grubun ilk karşılaşmasında taraftarını önünde etkili başlayan Kazakistan devreyi 1-0 önde kapatmayı başardı. Fakat ikinci yarıda oyundan düşerek çok büyük savunma hataları yapan ev sahibi ekip maçı 2-1 kaybetmekten kurtulamadı. Açıkçası bu zorlu karşılaşmada güçlü rakibine karşı işleri hiç de kolay olmayacak. Danimarka ise grubun mutlak favorisi olduğunu ilk maçta gösterdi. Özellikle taraftarının önünde çıktıkları Finlandiya karşısında Atalanta’da forma giyen Hojlund’un attığı 3 golle mücadeleyi 3-1 kazanarak güzel bir başlangıç yaptılar. Takım olarak üst düzey bir kadroya sahip olan Vikingler bu karşılaşmada rakibi karşısında maça üstün bir futbolla başlayarak ilk yarıyı önde bitireceklerdir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*