İddaa’da günün en çok oynanan maçları

 

Beşiktaş – Konyaspor: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Beşiktaş – Konyaspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %55’i karşılaşmayı Beşiktaş’ın kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Galatasaray’ın, Fenerbahçe’yi mağlup etmesi Beşiktaş’a yaradı. Siyah beyazlılar bu maçı kazanması halinde ligi 2.bitirecek. Bu da Avrupa Kupaları’nda daha az ön eleme oynamak, kadro planlaması için vakit kazanmak ve yeni sezon öncesi dinlenmek anlamına geliyor. Beşiktaş böyle bir fırsatı kaçırmaz. Kaldı ki, başta Aboubakar ile Cenk olmak üzere Beşiktaş’ın orta saha ile hücum hattı çok formda. Ev sahibi ekibin ilk yarıdan üstünlüğü alıp kazanmasını ve ligi Fenerbahçe’nin önünde tamamlamasını bekliyorum.

İstanbulspor – Ümraniyespor: 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından İstanbulspor – Ümraniyespor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %84’ü İstanbulspor’un galip gelmesini bekliyor.

Misli.com Yorumcusu Halil Demirkan’ın Tercihi

İstanbulspor, kazandığı takdirde ligde kalacak. Ümraniyespor ise ligden düşmesi kesinleşti ve bu maça hedefsiz bir şekilde çıkacaklar. Ligin ilk devresindeki mücadelede İstanbulspor, rakibini 2-0 mağlup etmişti. Mutlaka kazanması gerektiği bu maçta da sürpriz yaşamayacaklarını düşünüyorum. Tercihim MS 1.

Ankaragücü – Adana Demirspor: 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan Ankaragücü – Adana Demirspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %33’ü Adana Demirspor galibiyetini tercih ediyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Uysal’ın Tercihi

İki rahat takımın gollü bir kapanışını izleriz. Sezonun son haftasında birçok ligde ev sahibi ekiplerin yüksek yüzde ile gol attığı görünüyor. Ankaragücü iyi bir sezon geçirdi. Kapanışı güzel yapar. Adana demir de sezonun flaş ekibiydi. Goller bulur. KG Var banko görünüyor. Bunun ilk yarı olması yüksek oran bulmak için tek alternatif.

Fiorentina – West Ham: 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Fiorentina – West Ham mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %15’i West Ham’ın 90 dakikada kazanarak Konferans Ligi şampiyonu olacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ozan Gür’ün Tercihi

Turnuva boyunda 12 maçta 11 kez kazanan ve 1 maçta ise beraberlik alan West Ham, kâğıt üzerinde maçın favorisi. Fakat Fiorentina’nın alternatifli hücum hattı West Ham savunmasını zorlar. Oyun

gelişimi yükselen Fiorentina ve geçiş oyununda başarılı olan West Ham, Prag’daki finalde bizlere keyifli bir final izlettirir. Keyifli, gollü bir final bekliyorum. Tavsiyem, karşılıklı gol var bahsi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*