İddaa’da günün en çok oynanan maçları

Leicester City – Liverpool: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Leicester City – Liverpool mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %24’ü karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Leicester ligde kalma mücadelesi verirken Liverpool ise sezonu ilk 4’te tamamlamayı hedefliyor. Liverpool, hayal kırıklığı ile geçen sezonda en azından Şampiyonlar Ligi’ne katılım vizesi alma hedefinde… Leicester’in oynadığı son 5 maçta da karşılıklı gollere imza atıldı. Liverpool taraf bahsinde ağır bassa da önerim KG Var seçeneği olacak.

Real Betis – Vallecano: 2.5 Üst

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Real Betis – Vallecano mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %26’sı karşılaşmanın 2.5 üst olacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Vallecano ligde hedefi olmayan takımlar arasında! Son haftalarda da rahat, keyifli gollü maçlara imza atıyorlar. Oynadıkları son 8 maçın 7’sinde karşılıklı gollere imza atıldı. Yine benzer bir skorun ortaya çıkmasını bekliyorum. KG Var tercihini önermekteyim.

Sampdoria – Empoli: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan Sampdoria – Empoli mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %25’i karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Sezer Kenar’ın Tercihi

Sampdoria, Serie A’ya veda eden ilk takım oldu. Kritik haftalarda rakiplerine hiç direnemeyerek yolun sonuna geldiler. Empoli ise evindeki son 2 maçı da üst üste kazanarak alt sıralardan uzaklaşmış oldu. Deplasmanda çok iyi oldukları söylenemez. Moralli Empoli’yi küme düşmüş rakibine karşı önde görüyorum. Ancak ilk tercihim gol yollarında zorlanan ev sahibinin 2 gol atamayacağı yönünde olacak.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*