İmamoğlu ile 35 dakikalık görüşme

MEHTAP GÖKDEMİR Ankara – İmamoğlu, TBMM’ye gelişinde ilk olarak Kılıçdaroğlu’nun makamına geçti. Görüşmeye geçerken İmamoğlu, basın mensuplarına, “Güzel bir gün olacak” demekle yetindi. Kucaklaşan ikilinin görüşmesi yaklaşık 35 dakika sürdü. Görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu grup toplantısının yapıldığı salona birlikte yürüyerek gitti. İmamoğlu bu yürüyüş sırasında, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un koluna girdi.

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu salona gelişlerinde, “El ele kol kola omuz omuza” sloganlarıyla karşılandı. İkili salonda yan yana yerlerini aldı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, grup toplantısına katılanları tek tek duyururken, “Hepimizin göz bebeği İstanbul’un atanmış değil, seçilmiş Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu aramızda” ifadelerini kullandı.

‘Düğüm yoktu ki’

İmamoğlu, CHP liderinin konuştuğu grup toplantısı sonrası TBMM’den ayrıldı. İmamoğlu, çıkışta gazetecilerin, “Takımın sahaya çıkabilecek oyuncusuyum dediniz? Bir değerlendirme alabilir miyiz?” sorusu üzerine, “Gurur duydum. Öyle duygularla yol arkadaşlığımız var, bu ilk kez değil, benim de dile getirdiğim bir şey. Bugün bunu dile getirmesi benim için gururdur. Genel Başkanımı her yerde dinlemek çok keyiflidir” dedi. “Saraçhane düğümü çözüldü mü?” sorusuna ise İmamoğlu, “Düğüm yoktu ki” yanıtını verdi.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*