İrfan Can Kahveci’den fotoğraf açıklaması: Herkesten özür dilerim

Fenerbahçeli futbolcular İrfan Can Kahveci ve Serdar Aziz’in Uraz Kaygılaroğlu’nun gösterisinde oyuncu Özgün Bayraktar’la çektirdiği fotoğraflar sosyal medyada gündem olmuştu. İrfan Can’dan konuyla ilgili açıklama geldi.

SARI-KIRMIZI KALP EMOJİSİ
Bayraktar, Serdar Aziz ve İrfan Can ile çektirdiği fotoğrafı önce sosyal medyada sarı-kırmızı emojilerle paylaştı. Bayraktar’ın kullandığı sarı-kırmızı kalp emojileri Fenerbahçe taraftarların tepkisi çekerken, gelen tepkilerin ardından İrfan Can Kahveci açıklamada bulundu.

URAZ KAYGILAROĞLU: FENERBAHÇE ARMASINA YAKIŞIKSIZ HİÇBİR ŞEY YAŞANMADI
Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu sosyal medyadan, “Bir Fenerbahçe taraftarı olarak dün gece yaşanan olayları üzülerek takip ettim. Üzüntümüz sebebi günlerdir mutsuz gördüğüm arkadaşım İrfan Can’ı stand-up gösterime çağırıp onu biraz olsun neşelendirmek isteğimin işleri daha da kötüye götürmesi. Güzel bir akşam geçirip kafa dağıtalım, moral verip oyuncuyu kazanalım istedim. Fenerbahçe armasına yakışıksız hiçbir şey yaşanmadı, gülmek eğlenmek herkesin hakkı.” açıklaması yaptı.

İRFAN CAN: HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM
Konuyla ilgili konuşan İrfan Can ise şu açıklamalarda bulundu: “Dün akşam eşimle birlikte; çok iyi bir Fenerbahçe taraftarı da olan Uraz Kaygılaroğlu’nun stand up gösterisine moral bulmak ve destek olmak için katıldık. Futbol da konuştuk, hayattan, ailelerimizden, çocuklarımızdan da konuştu, güldük eğlendik de. Özellikle gösteride sahne alan birisinin fotoğraf isteğinin üzerine kontrolüm dışında konulan emojilerle gündem olup üzdüğüm herkesten özür dilerim. Bu dönemde gülmemize tahammülü olmayanları da anlıyorum ve saygı duyuyorum. Kendimi biraz olsun size anlatabilmek adına bugün açıklamalar yapacağım. Umarım bir şeyleri düzeltebiliriz…”

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*