Jason Denayer’in menajerinden transfer açıklaması! Galatasaray…

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lyon ile sözleşmesi biten ve boşa çıkan Belçikalı yıldız Jason Denayer için Beşiktaş ve Galatasaray’ın devrede olduğu ifade edilmişti. Fransız basını Beşiktaş’ın transfer için girişimlerde bulunduğunu aktarırken Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün’ün Denayer’le yaptığı görüşmenin basına sızması büyük yankı uyandırmıştı. Jason Deanyer’in menajeri transfer hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı.

İSTANBUL’DAN YAPTIĞI PAYLAŞIM HEYECAN YARATTI

Lyon ile sözleşmesi biter bitmez soluğu İstanbul’da alan Jason Denayer’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım kısa süre için büyük yankı uyandırdı. Denayer’in Galatasaray için İstanbul’a geldiği ve Sarı Kırmızılı ekiple görüşmelere başlayacağı haberleri yayıldı ama Fransız basını Denayer için Beşiktaş iddiasını ortaya attı.

FOOT MERCATO: BEŞİKTAŞ, DENAYER İÇİN GİRİŞİMLERE BAŞLADI

Jason Denayer’in İstanbul’dan yaptığı paylaşımdan saatler sonra Fransa’dan Foot Mercato, Beşiktaş’ın Denayer’le ilgilendiğini öne sürdü. Haberin detaylarında Lyon ile sözleşme uzatmayan savunma oyuncusunun daha önce Galatasaray forması giydiği için İstanbul’u ve ligi yakından tanıdığının altı çizilmişti. 

2015-2016 ve 2017-2018 seneleri arasında Galatasaray forması giyen Denayer, geçtiğimiz sezon 21 maçta sahada görev yapmış ve 3 kez fileleri havalandırmayı başarmıştı.

CENK ERGÜN İLE GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİ

Fransız basının Beşiktaş iddiaları sonrası Jason Denayer ile Cenk Ergün’ün görüşme gerçekleştirdiği anlar basına sızdı. 26 yaşındaki futbolcunun Galatasaray’ın sportif direktörü olacak Cenk Ergün’le görüştüğü ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılı takımın Marcao’yu satması halinde Denayer’i kadrosuna katabileceği konuşuluyor.

MENAJERİNDEN TRANSFER AÇIKLAMASI

Sarı-Kırmızılılar’ın transferde önceliklerinden biri olan Jason Denayer’in menajeri Jesse de Preter Fanatik’e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Preter, transfer süreci hakkında şunları söyledi:

“Jason Denayer bonservisi elinde olan bir futbolcu. İstanbul’a kısa süreli bir tatil için geldi. Bu sırada Cenk bey (Ergün) de onun burada olduğunu öğrenince kendisiyle görüşmek için beni aradı. ‘Elbette konuşabilirsiniz’ dedim. Sonuçta Denayer, Galatasaray ‘da iki dönem forma giydi ve bu kulüp onun için çok özel. İlk geliş sürecinde Milan, ikincisinde de Marsilya ve Atletico Madrid onu istedi. Ama onun cevabı hep, ‘Hayır, ben Galatasaray’a gideceğim’ oldu. Olgunlaşma sürecinde Galatasaray’ın ona katkısı çok büyük. Şu an için Galatasaray’dan resmi bir teklif bize ulaşmadı. Olursa tabii ki görüşeceğiz. İlerleyen süreçte ise neler olur şu an bilemiyorum.”

“BEŞİKTAŞ GÜNDEMDE YOK”

“Basında yazıldığı gibi Beşiktaş’la bir görüşme olmadı, Galatasaray’la da ne bir rakam konuşuldu ne de başka bir talepte bulunuldu. Henüz 26 yaşında ve üst düzeyde bir savunma oyuncusu. Katar’daki Dünya Kupası’nda da Belçika forması giyecek. Jason’a gerçekten çok ciddi teklifler geliyor. Galatasaray’a bakışımız ise bu noktada her zaman çok farklı olacaktır. Çünkü Jason bu kulübü seviyor. Teklifleri değerlendirirken, Galatasaray’ı öncelikle maddi açından değerlendirmez. Koşullar uyarsa o da daha önce mutlu olduğu yerde neden oynamak istemesin. Şu an için durum bu.”

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*