Jorge Jesus transferde gözünü kararttı! Yeni hedef Rusya’dan, görüşmeler başladı

Suudi Arabistan’ın en iddialı ekiplerinden Al Hilal, gelecek sezon adına kadrosuna önemli isimleri dahil etti. Teknik direktör Jorge Jesus’la anlaşan Al Hilal, yaptığı transferlerle Avrupa’dan yıldızları renklerine bağladı.

Jorge Jesus’un transfer raporu doğrultusunda hareket eden Suudi Arabistan ekibinin, yeni bir hedefi ortaya çıktı. Al Hilal’in Rusya’da forma giyen tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

AL HILAL’E GERİ DÖNDÜ

Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra hakkında bir çok iddia ortaya atılan Jorge Jesus, Suudi Arabistan’a geri döndü. Portekizli teknik direktör, Suudi Arabistan’da daha önce de çalıştırdığı Al Hilal’le anlaşma sağladı.

RUBEN NEVES İMZAYI ATTI

Suudi Arabistan temsilcisi Al Hilal kadrosuna ilk olarak Ruben Neves’i dahil etti. Mavi-beyazlılar, bu transfer için Premier Lig temsilcisi Wolverhampton’a 55 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

KOULIBALY’E ÇILGIN MAAŞ

Al Hilal’in dikkat çeken bir diğer transferi Kalidou Koulibaly oldu. Suudi Arabistan temsilcisi, Chelsea’den Senegalli stoperle anlaşma sağladı. Al Hilal, bu transfer için Premier Lig devine 23 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Kalidou Koulibaly’nin de Al Hilal’de yıllık 25 milyon euro kazanacağı ifade edildi.

SERGEJ MILINKOVIC SAVIC’TEN 3 YILLIK İMZA

Suudi Arabistan temsilcisi, son olarak Lazio’dan Sergej Milinkovic Savic’i kadrosuna kattı. Sırp orta saha için Lazio’ya 40 milyon euro bonservis bedeli ödeneceği kaydedildi. Sergej Milinkovic Savic ile Al Hilal arasındaki anlaşmanın 3 yıllık olduğu aktarıldı.

MALCOM GÜNDEME GELDİ

Jorge Jesus’un raporu doğrultusunda hareket eden Suudi Arabistan temsilcisinin transferdeki yeni hedefinin Malcom olduğu iddia edildi. Goal Brezilya’nın haberine göre; Al Hilal, Malcom’u transfer etmek adına Zenit ile görüşmelere başladı.

26 yaşındaki oyuncu geride kalan sezonda 33 resmi maçta forma şansı buldu. Brezilyalı futbolcu bu karşılaşmalarda 26 kez rakip fileleri havalandırdı. Malcom aynı zamanda takım arkadaşlarına 9 gol pası verdi. Zenit’le olan sözleşmesi 30 Haziran 2027’de sona erecek Malcom’un güncel piyasa değeri 30 milyon euro.

Corinthians’ta futbola başlayan Brezilyalı oyuncu daha sonra Bordeaux ve Barcelona’da da oynadı. 26 yaşındaki futbolcu, Brezilya Milli Takımı’nda ise 2 maçta şans buldu.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*