Jorge Jesus’tan şoke eden açıklama! Fenerbahçe’ye veda sinyali

Sevilla karşısında 2-0 mağlup olan Fenerbahçe’de Jorge Jesus şoku yaşandı. Sarı-lacivertlilerle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek tecrübeli teknik direktör hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Ülkesinin basına konuşan Portekizli teknik direktör ayrılık sinyali verdi. Öte yandan Portekizli teknik adamla ilgili Portekiz basınında yer alan haberler dikkat çekti.

AO MINUTO: VEDA ETMEYE YAKIN

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nda Fenerbahçe’nin Sevilla’ya mağlup olduğunu yazan Desporte Ao Minuto, Jorge Jesus’un evinde sonucu tersine çevirme görevini üstlendiğini belirtti.

Jorge Jesus’un takımının önde daha kalabalık olduğunu belirten Portekiz basını, İspanyolların daha fazla gol fırsatı bulmasıyla maçı kazandığını yazdı. Haberde ayrıca, Jorge Jesus ve Fenerbahçe’nin turnuvaya veda etmeye daha yakın olduğu vurgulandı.

GLOBE: JORGE SAMPAOLI’NİN EKİBİ JORGE JESUS’A KARŞI GALİP GELMEYİ BAŞARDI

Sevilla-Fenerbahçe maçının teknik adamları Jorge Jesus ve Jorge Sampaoli arasındaki üçüncü maçın olduğunu ifade eden Globe, Sampaoli’nin kazanarak ikinci galibiyetiyle Jesus’un önüne geçtiğini belirtti.

Jorge Jesus’un maçın ardından açıklamalarını yazan A Bola; “Daha önce Fenerbahçe’nin Beşiktaş, Trabzonspor, Galatasaray ve Sevilla gibi teorik olarak daha güçlü rakiplere karşı olumlu sonuçlar alamadığı” sorusuna karşın; “Bugünkü maçı analiz etmem gerekiyor. İkinci bir maçımız var ve ilermek için şansımız olduğuna inanıyoruz” demeçlerine yer verdi.

JORGE JESUS’TAN PORTEKİZ BASININA AYRILIK AÇIKLAMASI

Fenerbahçe’nin deneyimli teknik direktörü Jorge Jesus’un adı sık sık Brezilya Milli Takımı ve ülkenin dev kulüpleriyle anılıyor. Portekizli teknik adam ülkesinden Gabriel Reis’ın Fenerbahçe’den ayrılarak Brezilya’ya dönme ihtimali hakkındaki soruyu yanıtladı.

Portekiz gazetesi A Bola’da yer alan habere göre Jesus bu ihtimal hakkında; “Türkiye’de hava çok soğuk ve uyum sağlama konusunda çok zorlandım, ancak Mayıs ayını beklememiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

O JOGO: DAHA DENEYİMLİ TAKIM NASIL BEKLEYECEĞİNİ BİLİYORDU

O Jogo Jorge Jesus’un açıklamalarına yer verdi;

“Beklenen sonuç değil. 90 dakikada yaşananlar açısından yanıltıcı bir sonuç. Ama daha deneyimli takımın eline geçen iki fırsatta gol atmasını bildiği de doğru. İyi geçirdiğimiz ilk yarının ardından pozisyonlar yakaladık ancak golü atamadık. Avrupa Ligi’nde son 16 turunda, ilk yarıda iki veya üç şansınız varsa ve gol atamazsanız, böyle olur. Sonuç iç açıcı değil ama yine de umut veriyor. Sevilla takımının bizden çok daha tecrübeli ve farklı bir kaliteye sahip olduğunu biliyoruz. Dediğim gibi, ilk yarı daha iyiydik ve birçok gol şansı yakaladık.”

Jorge Jesus’un devam etme olasılıklarına da yer veren O Jogo;

“Son dokuz yılda birkaç kez Avrupa Ligi’ni kazanan takıma karşı oynadık. Bizimkiyle kıyaslanamayacak bir geçmişe sahipler, burada yenilgimizi tartışıyoruz. Söyleyebileceğim ve tartışabileceğim şey şu: İlk yarı Sevilla seviyesinde iyiydik ikinci yarı değil.Avrupa Ligi’nde hiç oynamamış Fenerbahçeliler var burada neyi kıyaslıyoruz? Şimdi elimizde ikinci bir maç ve bir şansımız olduğuna inanıyoruz.”

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*