Juventus-Sevilla maçı canlı bahis seçeneğiyle Misli.com’da

 

Bir ara “15 puan silme” cezası alan ama sonradan bu cezası kaldırılan Juventus, İtalya Serie A’daki son 2 maçını kazandı ve Napoli’nin şampiyonluğunu ilan ettiği ligde 34 haftayı 66 puanla 2. sırada geçti. Juve’de Mattia De Sciglio ve Gleison Bremer sakat. Di Sciglio’nun yokluğunda sağ kanatta Juan Cuadrado’yu izleyeceğiz. Bremer’in yokluğunda da Danilo ile Alex Sandro’nun ortasında Leonardo Bonucci forma giyecek. Angel Di Maria hücumda Dusan Vlahovic’e yardımcı olacak. Orta alanda “Fagioli, Locatelli & Rabiot” üçlüsünü göreceğiz.

Jose Luis Mendilibar yönetiminde çıktığı 7 lig (İspanya La Liga) maçında 16 puan (5G 1B 1M) toplayan Sevilla, İspanyol teknik adam önderliğinde Manchester United’ı da UEFA Avrupa Ligi dışına itmeyi başarmıştı. Hafif sakatlıkları bulunan Lucas Ocampos, Fernando ve Erik Lamela deplasman kafilesinde yer aldı; İspanyol kaynaklar Ocampos ve Fernando’nun ilk 11’de maça başlayacağını öngörüyor. Lamela kenarda bekleyecek, Ocampos’un tersinde Bryan Gil’i izleyeceğiz. Fernando’nun orta alandaki partneri Nemanja Gudelj olacak. Hücum merkezinde Youssef En-Nesyri ter dökecek. Eldivenleri büyük ihtimalle Bono giyecek.

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

– Juventus’un son 8 resmi maçının 7’si “2.5 ALT” bitti. (8 maç – 13 gol)

– Sevilla, Mendilibar ile çıktığı 4 deplasman maçında yenilgi yüzü görmedi. (3G 1B)

MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç ve Süper Oran seçenekleriyle iddaa bülteninde yer alan bu karşılaşmayı kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih “Juventus kazanır” oldu! %42’lik kesim İtalyan devinin zorlu eşleşmenin ilk ayağında (90 dakika içinde) sahadan galip ayrılmasını bekliyor… %9’luk kesim ise “2.5 ÜST” tercihini kuponlarına eklemiş ve karşılaşmada (90 dakika içinde) en az 3 gol çıkacağını düşünüyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*