Kuşkonmaz falıyla tahmin ediyor! İşte Dünya Kupası’nda final oynayacak iki ülke

Derleyen: Betül Yasemin Keskin / Milliyet.com.tr – Mistik yetenekleriyle yaşanacak olayları önceden tahmin ettiğini iddia eden ve kendini dünyanın tek ‘asparamancer’ı (kuşkonmaz bekçisi) olarak tanımlayan İngiliz Jemima Packington Kraliçe II. Elizabeth’in ölümünden Katar 2022 Dünya Kupası’na kadar birçok tahminde bulundu ve bulunmaya da devam ediyor. Tahminleri arasında en dikkat çeken konulardan biri de tahta yeni geçen Kral III. Charles’ın akıbetiyle ilgili. Tahmininden çok yöntemi merak edilen Jemima Packington tahminlerini bakın nasıl yapıyor.

Geleceği görme iddiası başlı başına tartışmalı bir konu. Ancak burada en dikkat çeken şey geleceği görmek için kullanılan kristal küre, tarot kartları gibi uzayıp gidecek yöntemlere bir yenisinin daha eklenmesi: Kuşkonmaz! Evet, yanlış duymadınız! Jemima Packington eline aldığı kuşkonmazlarla tahminlerde bulunuyor, üstelik bu konuda başarısız olduğu düşünülmüyor. ‘Mystic Veg’ ismiyle önce İngiltere’de, sonra dünyada popüler olmayı başaran Packington kuşkonmazları havaya atıyor ve onların düşme şekillerine göre geleceğe dair kendince tahminlerde bulunuyor.

‘ÇOCUKKEN DE BÖYLEYDİM’

Tahminleriyle İngiliz basınında oldukça konuşulan Packington’la yapılan bir röportajda kendisine alışılmadık bir yöntem olan kuşkonmazların nasıl geleceği gösterdiği ve bu yeteneğini nasıl keşfettiği soruldu. ‘Kuşkonmazlara fısıldayan kahin’ ise şu cevabı verdi:

“Her zaman böyle yeteneklerim vardı. Belki de bu, bana çay yapraklarından fal bakan halamdan geçti, bilemiyorum. Çocukken sebzelerden mızraklar yapardım, onlar yere düştüğünde de bazı şeyler görürdüm ancak ne gördüğümü anlayamazdım. Ailem bunun hep farkındaydı ancak beni ne cesaretlendirdiler ne de cesaretimi kırdılar, sadece kendi yolumu bulmama izin verdiler. Bu eşsiz yeteneğe sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum, harika insanlarla tanışmamı sağladı. Tahminlerimin çoğu doğru çıkıyor ancak bazen bazı tahminlerimde sapmalar olabiliyor.”

Jemima Packington birkaç ay önce İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in hayatını kaybedeceğini tahmin etmiş, iddiasından kısa bir süre sonra da Kraliçe hayatını kaybetmişti. Üstelik Packington’ın daha önceki yıllarda Prens Philip’in ölümünden Prens Harry ve Meghan Markle’ın Kraliyet’ten ayrılmasına kadar tüm can alıcı meseleleri de önceden tahmin ettiği bilinenler arasında.

KIRIK TACI GÖRÜNCE ÖLECEĞİNİ ANLADI

65 yaşındaki ‘Mystic Veg’ Packington, geçtiğimiz aylarda kuşkonmazlarını havaya fırlatmış ve yere düşen kuşkonmazların kırık bir taç şeklini aldığını görmüştü. Karşısında duran şekilden Kraliyet’te çatırdamalar olacağını öne süren kahin şu cümleleri kurmuştu: “Kuşkonmazlardan bazıları kırık bir taç şeklini aldı ve bu bana Kraliyet’te yaşanacak büyük bir üzüntü olacağını gösterdi. Kraliçe’nin Liz Truss’u karşılarken çekilmiş fotoğraflarını gördüğümde ne kadar zayıf olduğunu fark ettim ve arkadaşıma ‘Artık uzun sürmeyecek’ dedim. Kuşkonmaz okumalarımdan sonra da öleceğini anladım. Kraliçe’nin büyük hayranıyım ve öldüğüne çok üzüldüm.”

PRENS WILLIAM KRAL OLACAK

Kraliçe’nin ölümünün ardından tahta geçen Kral III.Charles’ın da uzun süre tahtta kalamayacağını iddia eden Packington, Prens William’ın 12 ay içinde kral olarak ilan edilmesini ise oldukça olası görünüyor. Packington’a göre yeni kralla ilgili yaptığı kuşkonmaz tahmini kesinlikle yeni bir değişimin kapıda olduğunu gösteriyor.

DÜNYA KUPASI’NDA FİNALE KİM KALACAK?

Küresel ölçekteki olayları tahmin etmeye ayrıca özen gösteren Packington geçtiğimiz günlerde şu an halihazırda devam eden Katar 2022 Dünya Kupası hakkında da bir tahminde bulundu. Mystic Veg’e göre İngiltere, Dünya Kupası’nın çeyrek finalinde elenecek. Bu kadar keskin bir tahminde bulununca Packington’a ne gördüğü soruldu, o da şu cevabı verdi:

“İngiltere’nin sadece çeyrek finale kadar ilerlediğini görüyorum, daha öteye gidemiyorlar. Kupayı Hırvatistan kazanacak. Ayrıca bir B harfi de görüyorum, bu da Hırvatistan’ın finalde ya Brezilya ya da Belçika ile karşılaşacağını gösteriyor.”

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*