Mario Balotelli’ye sert sözler! ‘Her şeyi mahveden biri’

Adana Demirspor’dan ayrıldıktan sonra Sion’a imza atan Mario Balotelli, İsviçre Ligi’nde bu sezon en çok konuşulan oyuncu oldu. Tecrübeli forvet taraftarlarla yaşadığı tartışmaların yanı sıra yaptığı skandal hareketlerle de dikkat çekti.

İtalyan forvet futbol kariyeri boyunca karıştığı skandallarla gündem olurken, İsviçre Milli Takımı’nın eski yardımcı antrenörü Michel Pont flaş bir açıklamada bulundu. Michel Pont, Sion’un durumunun sorumlusu olarak Mario Balotelli’yi belirledi.

SADECE 6 GOL ATTI

Sion’un bonservisini 2 milyon 620 bin euro ödediği Mario Balotelli, İsviçre temsilcisinde beklenen performansı sergileyemedi. 32 yaşındaki oyuncu, 21 mücadelede oynarken bu maçlarda 6 kez gol atma başarısı gösterdi. Mario Balotelli aynı zamanda 1 asist üretti.

BASEL MAÇINDA TARAFTARA EL HAREKETİ ÇEKTİ

İsviçre Süper Ligi’nin 15. haftasında Basel ile Sion karşı karşıya geldi. Basel’in ev sahipliğindeki mücadele 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Basel-Sion maçında en çok konuşulan isim Mario Balotelli oldu. İtalyan yıldız kariyeri boyunca başına büyük dertler açan vukuatlarına bir yenisini daha ekledi.

Basel maçında sakatlanarak oyun kenarına gelen Mario Balotelli, Basel taraftarının ıslıklı tepkisiyle karşılaştı. Bu tepkilere çok sinirlenen Balotelli, Basel taraftarlarının bulunduğu bölüme doğru orta parmağını gösterdi. Hakem, Balotelli’nin bu hareketini görmedi ve VAR müdahalesi de olmadı. Balotelli karşılaşmayı kırmızı kart görmeden tamamladı.

Basel taraftarlarının ıslıklı tepkisine orta parmağını gösterek cevap veren Mario Balotelli saha kenarında bu kez cinsel organını Basel taraftarına gösterdi. Tribünler Balotelli’nin bu hareketi karşısında tepkilerini artırdı. İsviçre basını başta olmak üzere Avrupa’da Mario Balotelli’nin Basel taraftarlarına yaptığı hareketler çok konuşuldu.

Sion Başkanı Christian Constantin ise Balotelli’nin yaptığı hareketleri görmediğini ve VAR’ın müdahale etmemesi sonrası bu olayın büyütülmemesi gerektiğini ifade etti. Christian Constantin, “Bu tartışmalardan önce Balotelli’ye kırmızı kartla sonuçlanabilecek sert bir faul yapıldı fakat hakem bunu görmezden geldi. Eğer düdük çalınsaydı bu olayların hiçbiri yaşanmayacaktı. Parmağa gelince, resimleri henüz görmedim. Ama VAR müdahale etmemişse benim için bitmiştir” dedi.

TARAFTARLARI KIZDIRDI

Sion taraftarları, St. Gallen karşısında alınan 4-0’lık mağlubiyetin ardından çılgına döndü. Fabio Celestini’nin 70’inci dakikada oyundan çıkardığı Mario Balotelli’nin forması tribündeki taraftarlar tarafından yakıldı.

BOMBA AÇIKLAMA: HER ŞEYİ MAHVEDEN BİRİ VAR

İsviçre Ligi’nde bu sezon hayal kırıklığı yaratan Mario Balotelli için flaş bir açıklama geldi. İsviçre Milli Takımı’nın eski yardımcı antrenörlerinden Michel Pont, Mario Balotelli hakkında flaş eleştirilerde bulundu.

Sion’un kötü performansının sorumlusunun Mario Balotelli olduğunu belirten Michel Pont, “Elbette takımda zombiler olduğunu söylenebilir ama öyle değiller. Sion’da her şeyi mahveden biri var, o da Balotelli. Havayı bozan bir liderin olması kabul edilemez. Şahsen ben Balotelli’ye katlanamıyorum” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*