Miguel Crespo: Jorge Jesus çok talepkar bir hoca

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’de geçen sezonun yıldızlarından olan Miguel Crespo açıklamalarda bulundu. Record’a konuşan Crespo Jorge Jesus ve yeni transferle ilgili önemli sözler sarf etti.

UEFA KADROSU BELLİ OLDU: 10 İSİM LİSTEDE YOK
Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi 2’nci ön eleme turunda karşılaşacağı Dinamo Kiev maçı öncesinde UEFA’ya gönderdiği isim listesi belli oldu. Sarı-lacivertli ekibin listesinde; Kim Min Jae, Tisserand, Gustavo, Samatta, Lemos, Caulker, Meyer, Nazım Sangare, Çağtay Kurukalıp ve Tiago Çukur yer almazken yeni transferlerden Arao, Lincoln, Joshua King, Emre Mor ve Bruma dahil edildi.

Fenerbahçe’nin UEFA’ya bildirdiği 25 kişilik kadro şu isimlerden oluşuyor: “Altay Bayındır, Ertuğrul Çetin, Serdar Aziz, Novak, Szalai, Arao, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Rossi, Valencia, Pelkas, Joshua King, İrfan Can Kahveci, Lincoln Henrique, Bruma, Arda Güler, Zajc, Crespo, Burak Kapacak, İsmail Yüksek, Emre Mor, Berisha, Serdar Dursun, Osayi-Samuel, Muhammed Gümüşkaya.”

 

CRESPO’DAN JESUS CEVABI
Fenerbahçe’nin başarılı orta saha oyuncusu Miguel Crespo, ülkesi Portekiz’de Record’a açıklamalarda bulundu. Vatandaşı Jorge Jesus’la çalışmanın kendisini mutlu ettiğini aktaran Crespo, “Jorge Jesus, tanıdığım bir teknik direktör. Portekiz’de idol olmuş bir isim. Çok talepkar bir hoca, futbolcularından hep daha fazlasını istiyor. Bu da sizi geliştiriyor. Jorge Jesus’la çalışmak harika” dedi.

Portekizli futbolcu, Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşamak istediğini belirtip, “Tarihinde çok sayıda şampiyonluk ve kupalar olan çok büyük bir kulüpte oynuyorum. Bu büyük kulüple ben de şampiyonluk yaşamak ve o şampiyonluk kutlamalarında olmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

“FORMA REKABETİNDEN ÇEKİNMİYORUM”
Crespo, yeni transferlerle beraber oluşan kadro yapısını da yorumlayarak, “Şu anda geniş bir kadromuz var. Ama bu beni fazla motive ediyor. Forma rekabetinden çekinmiyorum hatta rekabeti seviyorum” diye konuştu.

Fiziksel durumunun iyi olduğunu da ekleyen 27 yaşındaki orta saha, “Geçen sezondan kalan sakatlığım vardı. O nedenle çalışmaların ilk başında temkinliydik. Sadece 2 hazırlık maçında oynadım ama şu an fiziksel durumum gayet iyi” yorumunu yaptı.

MESUT ÖZİL AYRILDI
Fenerbahçe’de kadro dışı durumda olan Mesut Özil takımdan ayrıldı. Sarı-lacivertlilerle karşılıklı anlaşarak sözleşmesini fesheden 33 yaşındaki on numara Başakşehir’le transfer için anlaşma sağladı. Mesut Özil, İstanbul ekibiyle 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

ALLAHYAR VE OZAN HULL CİTY’DE
Fenerbahçe’de takımda düşünülmeyen isimler arasında yer alan Allahyar Sayyadmanesh ve Ozan Tufan, Hull City’e transfer oldu. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Championship ekibi iki transfer için Fenerbahçe’ye toplam 7 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi. Hull City, Allahyar Sayyadmanesh’le 2026’ya kadar sözleşme imzaladı. Ozan Tufan’la yapılan anlaşmanın 3 yıllık olduğu belirtildi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*